Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Περπέρογλου: «Βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας»

Στην κακή απόδοση του Ολυμπιακού απέναντι στην Σιένα στάθηκε ο Κάιλ Χάινς, ενώ από ο Στράτος Περπέρογλου τόνισε πως τα εύκολα λάθη των «ερυθρολεύκων» ήταν εκείνα που τους στέρησαν την νίκη.

Περπέρογλου: «Βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας»
Απογοητευμένος από την ήττα κόντρα στην Σιένα, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Καίλ Χάινς, ενώ μίλησε για τα πολλά λάθη που έκαναν εκείνος και οι συμπαίκτες του.

«Κάναμε τραγικά λάθη. Παίξαμε πολύ άσχημα και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα η άμυνα της Σιένα. Το παιχνίδι κρίθηκε στον πόντο και χάσαμε στις λεπτομέρειες», είπε αρχικά ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω τι έγινε και χάσαμε. Ευτυχώς έχουμε και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον, προκειμένου να διορθώσουμε το αποψινό μας λάθος». , ήταν τα λόγια του Χάινς.

Από την πλευρά του ο Στράτος Περπέρογλου υπογράμμισε: «Βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας. Μας δυσκόλεψε πολύ η Σιένα που ήταν πολύ καλά διαβασμένη. Ωστόσο, δεν επιτρέπεται από επαγγελματίες παίκτες, όπως είμαστε εμείς να χάνουμε μόνοι μας λέι απ και βολές. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε σκληρά, προκειμένου να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και να πάμε στο Τελ Αβίβ και να πάρουμε την νίκη κόντρα στην Μακάμπι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: