Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

«Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας»

Νίκη αλλά και θέαμα για τον κόσμο που θα βρεθεί στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, ζήτησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από τους παίκτες του Πανιωνίου ενόψει του αγώνα με τον Ίκαρο.

«Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας»
Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ίκαρο για την 13η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Αυτό ωστόσο δεν φτάνει για τον προπονητή των «κυανέρυθρων», Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος επιθυμεί μαζί με το ροζ φύλλο αγώνα και καλή εμφάνιση από τους παίκτες του προκειμένου να ικανοποιηθούν οι φίλαθλοι που θα βρεθούν το Σάββατο στο γήπεδο.

«Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά. Ο Ίκαρος είναι ομάδα που έχει δείξει πολύ καλά δείγματα έως τώρα. Έχει παίκτες ικανούς και έμπειρους, που ξέρουν κάθε φορά τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο», είπε ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών και πρόσθεσε: «Από την πλευρά μας, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δείξουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο, με προσήλωση στην άμυνα και καλές συνεργασίες στην επίθεση, ώστε να αποδώσουμε καλό μπάσκετ και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας».

Από την πλευρά των παικτών των «κυανέρυθρων», ο γκαρντ της ομάδας, Νίκος Παππάς, σχολίασε: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή. Προερχόμαστε από ήττα και όχι τόσο καλή εμφάνιση, στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ο Ίκαρος θα είναι μια σχεδόν νέα ομάδα, δεδομένου ότι επιστρέφει ο Κυρίτσης, που είναι ο πρώτος σκόρερ της, ενώ έχει δυο νέους παίκτες στη σύνθεση της, οι οποίοι απ' ό,τι είδαμε είναι ιδιαίτερα ποιοτική. Κάτι που αυξάνει το βαθμό δυσκολίας του ματς. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να επιτύχουμε όλοι μαζί το καλύτερο δυνατό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: