Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Αφεντικού παρόντος…!

Σε πρώτο πλάνο παραμένει η απόκτηση μεσοεπιθετικού και τερματοφύλακα για τον ΠΑΟΚ. Οι ιθύνοντες του συλλόγου θα συζητήσουν παρουσία του Σαββίδη τα μεταγραφικά δεδομένα της ομάδας.

Αφεντικού παρόντος…
Σύσκεψη κορυφής θα πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας με όλους τους υπευθύνους του αγωνιστικού σχεδιασμού του ΠΑΟΚ υπό τον Ιβάν Σαββίδη.

Οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» θα συναντηθούν στο περιθώριο του σημαντικού αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη και θα συζητήσουν όλα τα μεταγραφικά θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Προτεραιότητα για τους Θεσσαλονικείς αποτελεί η απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού εγνωσμένης αξίας και ενός τερματοφύλακα.

Η SportDay γράφει ότι έχει βρεθεί κάτι πολύ καλό για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και οι αρμόδιοι θα τον παρουσιάσουν (μαζί με τα οικονομικά δεδομένα, που δεν αγγίζουν τα υψηλά ποσά των Λάζοβιτς, Βιεϊρίνια και Λούκας) στον μεγαλομέτοχο για να πάρει την απόφαση.

Αν ο ιδιοκτήτης του συλλόγου απαντήσει θετικά, τότε θα αποκτηθεί άμεσα και θα καλυφθεί ένα σημαντικό κενό στην ομάδα που μένει ανοιχτό από τον Ιανουάριο του προηγούμενο έτους, όταν και πουλήθηκε ο Βιεϊρίνα στην Βόλφσμπουργκ.

Όσον αφορά την υπόθεση του Στίπε Πλετίκοσα, όλοι αναγνωρίζουν την αξία του και – σύμφωνα με τις δηλώσεις του μάνατζέρ του – επιθυμεί να παίξει στην Τούμπα, μέσω της οποίας θα έχει παρουσία στο Champions League ή στο Europa League.

Ωστόσο, η χθεσινή ημέρα δεν επιφύλασσε ευχάριστα μαντάτα για τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος χειρίστηκε προσωπικά την υπόθεση τόσο με την πλευρά του Κροάτη γκολκίπερ όσο και με την πλευρά της Ροστόφ.

Πάντως, επειδή ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει αναλάβει προσωπικά μεταγραφικά ζητήματα (όπως του Πλετίκοσα), δεν αποκλείεται να υποδείξει σήμερα στους αρμοδίους (δηλαδή στον Γκέρμαν Τσιστιακόφ και στους συνεργάτες του, μια και θα είναι μαζί στην Τρίπολη) κάποια άλλη περίπτωση που του αρέσει και θέλει να την ολοκληρώσει άμεσα, πέρα από κάθε κόστος.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: