Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Μπαρτζώκας: «Απίστευτα πράγματα για να χάσουμε…»

Από το χαμένο σουτ του Χάινς μέχρι το χρονόμετρο που «κόλλησε» για 3,6 δευτερόλεπτα στο τέλος, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Σιένα.

Μπαρτζώκας: «Απίστευτα πράγματα για να χάσουμε…»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θεωρεί πως το καλάθι του Μπράουν στο τέλος ήταν εκπρόθεσμο, καθώς το χρονόμετρο είχε σταματήσει για 3,6 δευτερόλεπτα, λέγοντας επίσης πως στο συγκεκριμένο ματς χρησιμοποίησε ανορθόδοξα σχήματα, καθώς ήταν ανέτοιμοι οι Πρίντεζης και Άντιτς.

«Ήταν μία ήττα κακή στο γήπεδό μας απέναντι σε μία ομάδα που έπαιξε χωρίς πίεση λόγω του 3-0. Κράτησε τον Εζέ για 35 λεπτά στον πάγκο και έπαιζε με πέντε παίκτες με πρόσωπο στο καλάθι. Αυτός μας δημιούργησε πρόβλημα. Έπαιξαν καλή άμυνα πάνω στον Σπανούλη. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι με ένταση και καλές φάσεις. Στο τέλος έγιναν απίστευτα πράγματα για να χάσουμε. Δεν κάναμε φάουλ στο κάρφωμα του Ρες. Είχαμε πει να δώσουμε φάουλ, αφού είχαμε. Δόθηκε φάουλ όταν πέταξε την μπάλα Μπράουν, τέσσερα δευτερόλεπτα μετά… Στην επίθεσή μας κολλάει ο χρόνος για 3,6 δευτερόλεπτα και βάζει καλάθι η Σιένα. Πιστεύω ότι ήταν φάουλ στον Χάινς. Για πολλά από αυτά είμαστε υπεύθυνοι εμείς, αλλά και η Σιένα που έκανε καλό παιχνίδι. Λέγαμε όλη τη χρονιά πως μία εντός ήττα σε φέρνει σε δύσκολη θέση. Έχουμε ακόμα παραπάνω από ένα γύρο. Δυστυχώς το τάιμινγκ ήταν κακό για αυτό το ματς, με τον Πρίντεζη να παίζει με ένεση και τον Άντιτς να έχει πυρετό. Γι’ αυτό χρησιμοποιήσαμε ανορθόδοξα σχήματα. Ήταν ματς με πίεση και το φέραμε να είμαστε μπροστά και να χάνουμε από ένα άστοχο λέι απ. Μας βοήθησε ο Σερμαντίνι και θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στη Σιένα. Να αναλογιστούμε τι πρέπει να κάνουμε για να καλύψουμε το λάθος μας», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και πρόσθεσε:

«Ο χρόνος έχει σχέση με τον διαιτητή. Στην τελευταία επίθεσης θέλουμε να εξαντλήσουμε το χρόνο. Ο χρόνος κολλάει για 3,6 δευτερόλεπτα και στην ντρίμπλα του Μπράουν θα έπρεπε να είχε λήξει ο χρόνος. Πριν ο Μπράουν πετά την μπάλα και δίνει φάουλ στον Άντιτς. Ήταν πράγματα ανορθόδοξα αυτά. Είχαμε πει να κάνουμε φάουλ. Και στο πρώτο ημίχρονο τα ίδια λέγαμε. Να δίνουμε φάουλ στο μις ματς. Δεν κάναμε φάουλ στον Ρες και δώσαμε κάρφωμα στους πέντε πόντους. Απίθανα πράγματα για να χάσουμε. Αυτή είναι η ομορφιά του μπάσκετ ίσως…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: