Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

«Ό,τι και να λέμε, όλα θα φανούν στο γήπεδο»

Στην κρισιμότητα που έχει για τον ΠΑΟΚ το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, που είναι άμεσος διώκτης του στην βαθμολογία, αναφέρθηκε ο Απόστολος Γιάννου.

«Ό,τι και να λέμε, όλα θα φανούν στο γήπεδο»
«Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, πολύ κρίσιμο όπως ήταν κι αυτό με τον Ατρόμητο. Πάμε για να κερδίσουμε οπωσδήποτε, δεν βλέπουμε κάτι άλλο και κοιτάμε μόνον τους τρεις βαθμούς. Δεν φτάνει μόνο να το λέμε, εννοείται πρέπει να το δείξουμε και μέσα στον αγώνα και αυτό είναι το πιο σημαντικό, μέσα στο γήπεδο», τόνισε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Απόστολος Γιάννου.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

Για το αμυντικογενές παιχνίδι των αντιπάλων: «Εντάξει απλά έτυχε σ» αυτό το παιχνίδι να μην μπορέσουμε να δημιουργήσουμε κλασική ευκαιρία νομίζω. Πάντα με μας οι πιο πολλές ομάδες κλείνονται πίσω γι’ αυτό και δεν μπορούμε να σκοράρουμε τόσο εύκολα. Απλώς έτυχε σ» αυτόν τον αγώνα να μην μπορέσουμε να βρούμε τον τρόπο για να περάσουμε στην περιοχή και να σκοράρουμε».

Για την αλλαγή συστήματος: «Κοιτάξτε, δεν ξέρω, όλα τα συστήματα είναι διαφορετικά. Έχουμε κάνει και σωστές αλλαγές μέσα σε ματς, από 4-3-3 γυρίζουμε σε 4-4-2, άλλες φορές μας βγαίνει άλλες φορές δε μας βγαίνει. Σ« αυτό το ματς δεν μας βγήκε».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, πολύ κρίσιμο όπως ήταν κι αυτό με τον Ατρόμητο. Πάμε για να κερδίσουμε οπωσδήποτε, δε βλέπουμε κάτι άλλο και κοιτάμε μόνον τους τρεις βαθμούς. Θα δούμε και τα βίντεο με τον αντίπαλο κι ανάλογα θα μας πει ο προπονητής πως θέλει ν’ αγωνιστούμε και τι θέλει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα δεν φτάνει μόνο να το λέμε, εννοείται πρέπει να το δείξουμε και μέσα στον αγώνα και αυτό είναι το πιο σημαντικό, μέσα στο γήπεδο».

Για τα ματς με Καλλιθέα και Ατρόμητο: «Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τ’ αποτελέσματα που πήραμε. Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο νομίζω πως παίξαμε αρκετά καλά, απλώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε, είχε κλειστεί πίσω κι ο Ατρόμητος και δε μας άφησε να πάρουμε τη νίκη. Κι όσον αφορά τον αγώνα του Κυπέλλου (με την Καλλιθέα) όλοι είδαν πως χάσαμε πολλές ευκαιρίες και έτυχε στο τέλος να δεχτούμε δυο γκολ που στο επόμενο ματς πρέπει να υπερκαλύψουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: