Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Μόνιμη «κατοικία»

Στα τέλη Μαρτίου υπολογίζεται η επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, που μπορεί να γίνει… μόνιμη λύση λόγω των δυσκολιών για το Βοτανικό. Μόνο για επιθετικό κινούνται οι «πράσινοι».

Μόνιμη «κατοικία»
Αντίστροφα μετρούν στον Παναθηναϊκό για την επιστροφή στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μετά την κατάθεση της σχετικής τροπολογίας στη Βουλή. Οι «πράσινοι» αναμένεται να μπουν στην ιστορική τους έδρα από τα τέλη Μαρτίου και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται εκεί όλη την επόμενη περίοδο. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, το «Απόστολος Νικολαΐδης» να γίνει… μόνιμη έδρα τους, καθώς στις τάξεις της ΠΑΕ υπάρχει έντονος προβληματισμός για τη δυνατότητα και βιωσιμότητα κατασκευής νέου γηπέδου στο Βοτανικό.

Η τροπολογία θα ψηφιστεί από τη Βουλή πιθανότατα την Τρίτη κι εν συνεχεία θα αρχίσουν τα έργα για να εξασφαλιστεί η άδεια από την Πολεοδομία και να εγκριθεί η χρήση του γηπέδου. Ήδη έχει τοποθετηθεί ο χλοοτάπητας και απομένει η στεγανοποίηση στις θύρες 6-7 και 13-14. Αυτά τα έργα δεν θα χρειαστούν περισσότερο από ένα μήνα για να ολοκληρωθούν, ενώ η διοίκηση της ΠΑΕ έχει ήδη υπολογίσει το κόστος τους. Στόχος των ανθρώπων του «τριφυλλιού» είναι να μπει στη Λεωφόρο στο ματς με τον Πλατανιά στις 30 Μαρτίου, να δώσει εκεί εκείνα με Πανιώνιο (7/4) και Βέροια (21/4), όπως και όλα τα προβλεπόμενα του Κυπέλλου, αλλά και των play offs, εφόσον η ομάδα μπει στην πεντάδα.

Πάει για επιθετικό, όχι για αμυντικό

Δύο επιθετικούς έχει στα υπόψη ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής κι εκφράζεται η αισιοδοξία πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις. Στα υπόψη παραμένει πάντα και ο Φάνης Γκέκας, αν και οι δυσκολίες-που έχουν να κάνουν αφενός με το υψηλό του κασέ κι αφετέρου με την πρόθεσή του να παίξει στο εξωτερικό-είναι μεγάλες. Σε ό,τι αφορά στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού, φαίνεται πως μπαίνει στο «συρτάρι» από τη στιγμή που ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ενδεχομένως και ο Λουκάς Βύντρα, θα παραμείνουν στην ομάδα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: