Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Πεδουλάκης: «Σεβασμός στον ΠΑΟΚ»

Την προσοχή των παικτών του στο ματς με το ΠΑΟΚ επέστησε ο Αργύρης Πεδουλάκης κάνοντας λόγο για «επιστροφή» στην ελληνική πραγματικότητα μετά την Ευρωλίγκα.

Πεδουλάκης: «Σεβασμός στον ΠΑΟΚ»
Προσοχή και σεβασμό στον ΠΑΟΚ χρειάζεται να επιδείξει ο Παναθηναϊκός για να φτάσει στη νίκη στο ΟΑΚΑ στην αυριανή αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική της Α1 (17:00, ΕΤ1), όπως δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

«Πρέπει να επιστρέψουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά την αναμέτρηση στη Γερμανία, έχοντας το μυαλό μας στο παρκέ», τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, που δεν υπολογίζει στον τραυματία Δημήτρη Διαμαντίδη για ένα ακόμη ματς. «Αντιμετωπίζουμε μια σοβαρή ομάδα, με ισορροπία, με τον Παπαδόπουλο στο inside game και καλά pick and roll. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και να μην έχουμε το μυαλό μας στην Ευρωλίγκα, αλλά στον ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλό μας, γιατί όπως πάντα είναι ο μοναδικός δρόμος για να πάρεις τα αποτελέσματα που θες», πρόσθεσε ο «Άρτζι».

Ο Στεφάν Λάσμε κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή του. «Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και αυτό από μόνο του λέει αρκετά για την ομάδα. Η νίκη μας επί της Άλμπα Βερολίνου ήταν σημαντική, ο αγώνας με τη Ρεάλ Μαδρίτης που ακολουθεί το ίδιο, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε υποχρεωμένοι να εστιάσουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να επιδείξουμε σταθερότητα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο παρκέ και να πάρουμε μία ακόμη νίκη», ανέφερε ο Γκαμπονέζος σέντερ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: