Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Πίνο: «Μας λείπει ρυθμός»

Αισιόδοξος ότι σύντομα ο Ολυμπιακός θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο Χουάν Πάμπλο Πίνο, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο «Red Store».

Πίνο: «Μας λείπει ρυθμός»

«Είναι καθαρά θέμα ρυθμού. Είναι λίγα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει μετά τη διακοπή», τόνισε ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός και στη συνέχεια μίλησε για τους αγώνες με την Λεβάντε για το Europa League:

«Αν παίξουμε όπως στο Champions League, τότε πιστεύω ότι θα έχουμε μία πολύ καλή παρουσία στη διοργάνωση».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χουάν Πάμπλο Πίνο στην εκδήλωση στο «Red Store»

Για την αγάπη που δείχνει ο κόσμος στο πρόσωπό του, αν και είναι λίγο καιρό στον Ολυμπιακό

«Είναι σημαντικό για κάθε παίκτη η αγάπη του κόσμου. Ακόμα και αν είναι λίγο καιρό στην ομάδα. Ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει. Οι οπαδοί δείχνουν ότι ενδιαφέρονται για την ομάδα και είναι συνέχεια δίπλα της».

Για τον τρόπο που έδειχναν την αγάπη τους οι οπαδοί της Μονακό και της Γαλατασαράι

«Και στη Μονακό και την Γαλατά ήταν εκδηλωτικός ο κόσμος και κοντά στην ομάδα, αλλά στην Ελλάδα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δείχνουν καθημερινά πόσο αγαπούν την ομάδα τους και ότι θέλουν να τη στηρίζουν».

Για το Europa League και τους στόχους της ομάδας

«Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πάρα πολύ καλά παιχνίδια στο Champions League, είχε πάρα πολύ καλή απόδοση και πιστεύω ότι αν παίξουμε έτσι και στο Europa League θα τα πάμε πάρα πολύ καλά και θα έχουμε μία πάρα πολύ καλή παρουσία στη διοργάνωση».

Για το αν η διακοπή του πρωταθλήματος για τα Χριστούγεννα επηρέασε την απόδοση της ομάδας και τις τελευταίες εμφανίσεις

«Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Είναι καθαρά θέμα ρυθμού. Είναι λίγα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει μετά τη διακοπή. Ο Ολυμπιακός έχει πάρα πολλούς και καλούς παίκτες και πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε και πάλι τον ρυθμό που πρέπει και θα είμαστε η ομάδα που θέλει ο κόσμος, ο πρόεδρός μας και εμείς οι ίδιοι».

Για τις τρεις ασίστ που έχει σε ισάριθμα παιχνίδια και το πότε πιστεύει ο ίδιος ότι θα είναι στα επίπεδα επιθυμεί

«Αυτή είναι η δουλειά των μεσοεπιθετικών ποδοσφαιριστών να κάνουν ασίστ και να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή των επιθετικών. Είμαι χαρούμενος όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο και προσπαθώ για αυτό. Δουλεύω πάρα πολύ καθημερινά και πιστεύω ότι σε δύο με τρία παιχνίδια θα είμαι στο επίπεδο που θέλω για να προσφέρω και να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για το παρατσούκλι, «μάγος», που έχει

«Μου το έβγαλαν όταν είχα αγωνιστεί σε μικρή ηλικία στην εθνική Κολομβίας και όταν πήγα στη Μονακό άρεσε και στους Γάλλους, οι οποίοι το διατήρησαν ως “Le Magicien” και όταν πήγα στην Γαλατά διατήρησαν το ισπανικό “Mago” που ήταν πιο εύκολο για εκείνους».

Για ένα φιλικό που είχαν δώσει η Μονακό με την Ίντερ και τότε στον πάγκο των «νερατζούρι» ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος είχε εκφραστεί με καλά για εκείνον

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό όταν ένας τόσο μεγάλος προπονητής εκφράζεται με καλά λόγια για εμένα. Υπήρχε μία πιθανότητα να πάρω μεταγραφή στην Ίντερ, όμως δεν προχώρησε γιατί η Μονακό μου ζήτησε να μείνω για άλλον έναν χρόνο στην ομάδα και δεν έγινε ποτέ αυτή η μεταγραφή. Είναι πολύ σημαντικό, όμως, για εμένα ότι ένας τόσο σπουδαίος προπονητής με ξεχώρισε και μίλησε με καλά λόγια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: