Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

«Ή φέτος ή ποτέ»

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος ζήτησε ως δώρο γενεθλίων ο Κρίστιαν Μάτζο, σε συνέντευξή του στην «Rai», τονίζοντας πως φέτος είναι η μεγάλη ευκαιρία της Νάπολι.

«Ή φέτος ή ποτέ»
Αγωνίζεται στη Νάπολι από το 2008 και έχει κατακτήσει, μέχρι σήμερα, ένα Κύπελλο Ιταλίας. Οι φιλοδοξίες, όμως, του Κρίστιαν Μάτζο δεν σταματούν εκεί, αφού, με αφορμή τα γενέθλιά του, που γιόρτασε στις 11 Φεβρουαρίου, ζήτησε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ως δώρο από τους συμπαίκτες του.

«Θα ήταν ένα πολύ όμορφο δώρο γενεθλίων αν παίρναμε το πρωτάθλημα. Ασφαλώς θέλω να κάνουμε και μια καλή πορεία στην Ευρώπη, αλλά το πρωτάθλημα θα ήταν το καλύτερο δώρο», είπε ο Μάτζο.

Ένα ετεροχρονισμένο δώρο, το οποίο, ωστόσο, δεν είναι εύκολο να γίνει, όπως παραδέχεται ο 31χρονος ποδοσφαιριστής. «Βρισκόμαστε σε καλή θέση, αφού απέχουμε λίγους βαθμούς από τη Γιουβέντους. Οι Τορινέζοι έχουν σπουδαία ομάδα, αλλά και εμείς μπορούμε να ελπίζουμε. Τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος είναι πολλά και αυτό μας κάνει να αισιοδοξούμε. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα, περιμένοντας ως το τέλος για να κάνουμε… ταμείο. Πάντως, μόνο εύκολη δεν θα είναι η αποστολή μας», παραδέχτηκε ο ποδοσφαιριστής της Νάπολι.

Πριν αποχαιρετίσει τους τηλεθεατές, ο Μάτζο έκανε μια δήλωση, η οποία δείχνει πως φέτος οι παίκτες της Νάπολι πιστεύουν όσο ποτέ πως μπορούν να φτάσουν στον τίτλο. «Βρισκόμαστε σε εξαιρετική κατάσταση και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Ποτέ στο παρελθόν δεν ήμαστε τόσο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θεωρώ πως αν δεν γίνει φέτος, δεν θα γίνει ποτέ. Θα τα παίξουμε όλα για όλα ως το τέλος», τόνισε ο Κρίστιαν Μάτζο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: