Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

«Καλή η παράδοσή μας με Ιταλούς»

Ανυπόμονος να τεθεί αντιμέτωπος της Γιουβέντους είναι ο αρχηγός της Σέλτικ, Σκοτ Μπράουν, ο οποίος δήλωσε πως είναι αισιόδοξος για την έκβαση του ματς.

«Καλή η παράδοσή μας με Ιταλούς»
Η πορεία της Σέλτικ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήδη χαρακτηρίζεται επιτυχημένη, αφού κατάφερε να προκριθεί στη φάση των «16», αν και στον όμιλό της είχε να αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα, την Μπενφίκα και τη Σπαρτάκ Μόσχας. Οι παίκτες της, όμως, επιθυμούν να συνεχίσουν το… όνειρο, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο αρχηγός της ομάδας, Σκοτ Μπράουν.

«Για τους περισσότερους από εμάς, αυτός είναι ο πιο σημαντικός αγώνας της ζωής μας. Αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα, αλλά δεν πρόκειται να φοβηθούμε. Πιστεύουμε πως μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, ειδικά στην έδρα μας, όπου οι φίλοι μας αποτελούν τον 12ο παίκτη μας. Μην ξεχνάτε πως στη Γλασκώβη κερδίσαμε το ματς με τη Μπαρτσελόνα, την καλύτερη ομάδα του κόσμου. Αυτή η νίκη σημαίνει πως μπορούμε να επικρατήσουμε επί οποιουδήποτε αντιπάλου. Ανυπομονούμε όλοι μας να ξεκινήσει ο αγώνας με τους Ιταλούς», τόνισε ο Μπράουν.

Ο Μπράουν δεν δίστασε να αποκαλύψει τα όνειρα των συμπαικτών του. «Είμαι βέβαιος πως έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς και να παίξουμε στα ίσια το δεύτερο. Πιστεύουμε στην πρόκριση, αλλιώς δεν θα κατεβαίναμε να παίξουμε. Θεωρώ πως μπορούμε να περάσουμε στους προημιτελικούς», είπε με σιγουριά ο αρχηγός της Σέλτικ.

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Μπράουν υπενθύμισε πως η Σέλτικ έχει καλή παράδοση με τις Ιταλικές ομάδες. «Μέσα στη Σκωτία έχουμε νικήσει δύο φορές τη Γιουβέντους και δεν χάσαμε από τη Μίλαν στις τρεις φορές που τους αντιμετωπίσαμε. Και μην ξεχνάτε πως το μοναδικό Κύπελλο Πρωταθλητριών της, η ομάδα μου το κέρδισε με αντίπαλο μια Ιταλική ομάδα, την Ίντερ. Μήπως όλα αυτά είναι καλοί οιωνοί;», αναρωτήθηκε χαμογελώντας ο Σκοτ Μπράουν.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: