Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Έρχεται η ώρα του Μάντζιου!

Η αλήθεια είναι πως έγινε σίριαλ και κράτησε και πολύ. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μάντζιο, του οποίου την μπλε κάρτα, περιμένουν εδώ και καιρό στο Περιστέρι.

Έρχεται η ώρα του Μάντζιου
Από τις 10 Γενάρη, ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου με συμβόλαιο έξι μηνών και οψιόν ανανέωσης το καλοκαίρι. Από τότε, ο παίκτης δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί αφού η μπλε κάρτα του, δεν έχει έρθει από το Αζερμπαϊτζάν και την Ίντερ Μπακού.

Όλο αυτό το διάστημα και με πολλές διαβουλεύσεις των ανθρώπων του Ατρόμητου και των Αζέρων, δεν είχε βρεθεί λύση. Έτσι, η προσφυγή στη FIFA έγινε και η τελική της απόφαση αναμένεται μέχρι την Πέμπτη.

Στο Περιστέρι, θεωρούν πως τα… μαρτύρια τελείωσαν και ο έμπειρος επιθετικός, θα μπορέσει επιτέλους, να φορέσει την φανέλα του Ατρόμητου σε επίσημο παιχνίδι, για να ενισχύσει την ομάδα μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Πλέον, αυτό που απομένει είναι οι Αζέροι να… φιλοτιμηθούν και να στείλουν τα απαραίτητα έγγραφα στην FIFA, για να μην διατρέχουν και αυτοί, κίνδυνο τιμωρίας και ο παίκτης να έχει δικαίωμα συμμετοχής. Έτσι, μέχρι την Πέμπτη, αναμένονται οι όποιες εξελίξεις, με ορατό το ενδεχόμενο ο Μάντζιος να μπορέσει να αγωνιστεί με τον Λεβαδειακό για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: