Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Κάλαϊτζιτς: «Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα παραμείνει στην κατηγορία»

Ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε σχετικά με τον χθεσινό αγώνα μεταξύ της ομάδας του και του Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια του πρωταθλήματος και τη μάχη των ομάδων για την παραμονή.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Για το χθεσινό παιχνίδι του Πλατανιά με τον Άρη:

«Όλοι ξέραμε πως ήταν πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Μπήκαμε πολύ δυνατά. Είχαμε μιλήσει την προηγούμενη εβδομάδα πως έπρεπε να αλλάξουμε τη εικόνα μας. Χθες δείξαμε πως δεν αξίζουμε να είμαστε τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Μπήκαμε δυνατά σε όλες τις μονομαχίες και δίκαια κερδίσαμε».

Για τον χθεσινό Άρη:

«Ξέραμε πως ο Άρης χρειάζεται βαθμούς και θα μπει για να κερδίσει το παιχνίδι αλλά πιστεύουμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα και πως αν παίζαμε καλά θα κερδίζαμε. Ο Άρης έχει 2-3 καλούς παίκτες και αν δώσεις λίγο σημασία σε αυτούς δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω για να κερδίσει το παιχνίδι. Εννοώ τον Αγκάνθο τον Τάτο και τον Γιαννιώτα, αυτοί οι 3 είναι η δύναμη του Άρη. Αν βρεθούν σε καλή μέρα μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι».


Για το ότι ο Άρης έπαιξε απρόσμενα πολύ άσχημα:

«Πιστεύω πως εμείς παίξαμε πολύ καλά. Ο Άρης έχει μικρούς παίκτες, μπορεί να παίζει ρολό και αυτό. Είναι άπειροι και σε τέτοια κρίσιμα παιχνίδια χρειάζεται εμπειρία σε κάποιες φάσεις. Έπαιξαν και με τον ΠΑΟΚ την προηγουμένη εβδομάδα και ίσως ήταν κουρασμένοι. Όταν έχεις πολλά παιχνίδια κρίσιμα δε μπορείς να δίνεις πάντα τον καλύτερο σου εαυτό και να βρίσκεσαι σε καλή μέρα».


Για την αποβολή του Γιαννιώτα:

«Εμάς μας βοήθησε πολύ γιατί μετά τελειώσαμε το παιχνίδι πιο εύκολα και πιο ήρεμα. Ξέραμε πως θα κερδίζαμε πιο εύκολα. Όμως σε όλο το παιχνίδι ήμασταν συγκεντρωμένοι και πιστεύαμε πως θα κερδίζαμε».


Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τη μάχη για την παραμονή:

«Πιστεύω πως και οι άλλες ομάδες που είναι λίγο πιο πάνω είναι και αυτές στο κόλπο μαζί με μας. Εξαρτάται από τις δυνατότητες κάθε ομάδας. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για κάθε ομάδα και θα κριθεί σε αυτόν που θα κάνει λιγότερα λάθη, αυτός θα παραμένει στην κατηγορία. Το πρωτάθλημα έχει πολλά παιχνίδια ακόμη και με δυο συνεχόμενες νίκες μπορείς να ανέβεις βαθμολογικά».


Για τον Άγγελο Αναστασιάδη:

«Ο κόουτς είναι πολύ έμπειρος προπονητής, θέλει να παίζουμε καλή μπαλέ και να κερδίζουμε. Με μια τέτοια ομάδα δεν είναι εύκολο, ειδικά όταν είμαστε χαμηλά στη βαθμολογία. Δε θέλει μονό να παίρνει τα αποτελέσματα και με την εμπειρία του μας κάνει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να σωθούμε. Μας μιλάει και για τη ζωή, όχι μονό για το ποδόσφαιρο».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: