Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Παρουσία Μίτσελ η… πίτα των Ακαδημιών!

Ο Μίτσελ έδωσε το «παρών» στην κοπή της πίτας των Ακαδημιών του Ολυμπιακού. «Όνειρό μας η πρώτη ομάδα να αποτελείται παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες», τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Παρουσία Μίτσελ η… πίτα των Ακαδημιών
Με τον Μίτσελ να δίνει το «παρών» πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ακαδημιών του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικός μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη παρακολούθησαν την εκδήλωση η οποία έγινε στο προπονητήριο του Ρέντη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, για άλλη μια φορά, επεσήμανε τη σημασία που έχουν για τον σύλλογο οι ακαδημίες αλλά και την πρόθεση στο μέλλον η πρώτη ομάδα να στελεχώνεται από ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις μικρότερες ομάδες του συλλόγου.

«Όνειρο μας είναι η πρώτη ομάδα να αποτελείται από σπλάχνα του συλλόγου και Έλληνες παίκτες», ενώ πρόσθεσε «εκτός από την καλή δουλειά που γίνεται στην ακαδημία θέλουμε και πρωταθλήματα γιατί είμαστε Ολυμπιακός και παντού θέλουμε να είμαστε μόνιμοι πρωταθλητές».

Ήταν η πρώτη φορά που ο προπονητής της επαγγελματικής ομάδας δίνει το «παρών» στην κοπή της πίτας των Ακαδημιών, ο οποίος μάλιστα, έσπασε και το ρόδι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: