Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Τσιώλης: «Είμαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

«Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο», τόνισε ο Σάκης Τσιώλης, επισημαίνοντας ότι βρίσκεται στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Τσιώλης: «Είμαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»
Καλύτερη ομάδα της Ελλάδας χαρακτήρισε ο Σάκης Τσιώλης τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός τόνισε πως η ομάδα της Αρκαδίας χτίζεται χρόνια και τώρα γράφει την ιστορία της.

Ακόμη, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόδοση της ομάδας εντός αγωνιστικών χώρων, αλλά και την οργάνωση της διοίκησης.

Επιπλέον, συμπλήρωσε πως βλέπουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ενώ πρόσθεσε πως δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν αντίπαλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του AΝΤ1:

Για τη φετινή πορεία του Αστέρα:
«Μας ευχαριστεί η απόδοση που έχει η ομάδα. Η ομάδα συμμετείχε στο Europa και ήταν αήττητη. Αυτή η ομάδα χτίζεται χρόνια τώρα».

Για τις δυσκολίες διάκρισης μιας επαρχιακής ομάδας:
«Το δύσκολο στον Αστέρα είναι ότι δεν υπάρχει παρελθόν και ιστορία που να μας δίνει μια οντότητα ώστε να την υπολογίζουν περισσότερο όλοι. Ο Αστέρας τώρα γράφει την ιστορία του και έτσι όπως είναι δομημένη η ομάδα δεν υστερεί σε τίποτα. Ο Αστέρας μόνο μπροστά μπορεί να πάει. Αν δούμε τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, ο Αστέρας δεν επηρεάζεται σε τίποτα από αυτά. Η ομάδα έχει οργάνωση, αθλητικό κέντρο και με κόσμο. Όχι πολύ, αλλά έχει ένθερμους οπαδούς».

Για τον κόσμο και την Πελοπόννησο:
«Το γήπεδο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενεί κόσμο από ολόκληρο την Πελοπόννησο. Εγώ θέλω, και αυτός είναι ο στόχος, να εξελιχθεί ο Αστέρας σε ομάδα του Μοριά. Οι ιδιοκτήτες είναι πολύ ζεστοί, σε περίπτωση που ξαναβγούμε Ευρώπη, για να προχωρήσουν σε ένα πλάνο για το γήπεδο και να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να γίνει ο Αστέρας η ομάδα του Μοριά και να προσελκύσει κόσμο από Άργος και Ναύπλιο».

Για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό:
«Η αλήθεια είναι ότι ξέρουμε με ποιους παίζουμε. Με τον Παναθηναϊκό ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί θέλαμε να μη χάσουμε μιας και είναι αντίπαλος μας για τα πλέι οφ. Δεχθήκαμε νωρίς γκολ, αλλά στο τέλος καταφέραμε και ισοφαρίσαμε».

Με τον Ολυμπιακό παίζαμε με δέκα παίκτες για μισή ώρα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Στο 92' από μια αδράνεια, ένα λάθος του διαιτητή που δεν είδε φάουλ στον Τσαμπούρη, χάσαμε. Μπορούμε πλέον να κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια."

Για την Ευρώπη:
«Τα προκριματικά του Champions League είναι μεγάλη υπόθεση. Είναι αρκετά τα λεφτά. Περίπου 4 με 5 εκατομμύρια. Άρα πάμε στο πρωτάθλημα με περισσότερες προϋποθέσεις. Δεν πετάμε στα σύννεφα, αλλά δεν θέλουμε να είμαστε η 4η ομάδα στα πλέι οφ. Ο βασικός στόχος είναι το Europa. Θέλουμε να αποφύγουμε τον πρώτο και αν μπορέσουμε και το δεύτερο γύρο. Είδαμε ότι αποκλείσαμε την Ίντερ Μπακού και φτάσαμε κοντά στο να αφήσουμε έξω και τη Μαδέιρα».

Μέσα από την κατάσταση που υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα βγήκε και ένα καλό. Απέκτησε ενδιαφέρον και έγινε συναρπαστικό το πρωτάθλημα. Οι ομάδες, εκτός από τις 3-4 πρώτες, μπορούν να κινδυνεύσουν αλλά και να παίξουν πλέι οφ. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον."

Για τα δικά του όνειρα:
«Με τον Άρη είχα δύο περιόδους. Την πρώτη σεζόν και την έναρξη της δεύτερης. Ήταν δύσκολο να πάμε καλά αφού είχαμε πολλά οικονομικά και διοικητικά προβλήματα. Δεν κάνω στόχους, δεν φαντάζομαι. Με ενδιαφέρει να είμαι καλά και να παίζει καλό ποδόσφαιρο η ομάδα μου. Ειλικρινά νοιώθω ότι είμαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Όλοι οι επαγγελματίες ονειρευόμαστε να γράψουμε ιστορία, να πάμε στις ομάδες που έχουν βαρύ όνομα. Τώρα πια τα έχω ξεπεράσει. Η Εθνική θα με ενδιέφερε πάρα πολύ. Το έκανα ως ποδοσφαιριστής, θέλω να το κάνω και σαν προπονητής. Αυτό ναι, είναι ένα όνειρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: