Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Αργεντινή: Με το… δεξί η Ρίβερ! (videos)

Αν και έμεινε από νωρίς με δέκα παίκτες, η Ρίβερ Πλέιτ επικράτησε της Μπελγκράνο με 2-1 στην πρεμιέρα του Final του αργεντίνικου πρωταθλήματος.
Όπως συνέβη στην επιστροφή του Κάρλος Μπιάνκι στην Μπόκα Τζούνιορς, έτσι και η επανεμφάνιση του Ραμόν Ντίαζ στον πάγκο των «μιλονάριος» συνδυάστηκε με νίκη. Στην προκειμένη, μάλιστα, ο Λεονάρντο Πόνζιο άφησε τη Ρίβερ με δέκα παίκτες από το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά στο 67ο λεπτό ο Λεονέλ Βανγκιόνι άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ και ο Κάρλος Λούνα διαμόρφωσε το 2-0 στο 88ο. Στο 89ο, ο Γκιλέρμο Φάρε μείωσε σε 2-1, αλλά η Μπελγκράνο δεν απέφυγε εντός έδρας ήττα στην πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης της φετινής σεζόν.
Με δύο γκολ του άλλοτε μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο, οι Νιούελς Ολντ Μπόις πέρασαν με 3-1 από το «σπίτι» της Ιντεπεντιέντε, η οποία παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού. Στο 21ο λεπτό ο Κρίστιαν Τούλα ισοφάρισε το πρώτο τέρμα του Σκόκο, αλλά στο 77ο ο φορμαρισμένος από την Inicial Αργεντινός σημείωσε το 2-1 και ο Πάμπλο Πέρεζ «σφράγισε» τη νίκη στο 82ο.
Ακόμα, η Ατλέτικο Ραφαέλα συνέτριψε τη Ρασίνγκ Κλουμπ με 3-0. Καταρχάς, ο Λούκας Μποβάγκλιο άνοιξε το σκορ στο 28 με πέναλτι και στο 44ο ο Σεμπαστιάν Γραζίνι διαμόρφωσε το 2-0 με αντίστοιχο τρόπο. Στο 49ο ο Τζόναθαν Λόπεζ πέτυχε το τρίτο γκολ των γηπεδούχων, που θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό με πολλές αντίστοιχες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια του Final.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Ατλέτικο Ραφαέλα-Ρασίνγκ Κλουμπ 3-0
Ιντεπεντιέντε-Νιούελς Ολντ Μπόις 1-3
Μπελγκράνο Ντε Κόρντομπα-Ρίβερ Πλέιτ 1-2









πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: