Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Ετό: «Θέλουν να με δολοφονήσουν»

Σε καταγγελίες-σοκ εναντίον της Ομοσπονδίας του Καμερούν, προχώρησε ο Σάμουελ Ετό, ισχυριζόμενος πως οι άνθρωποί της θέλουν να τον δολοφονήσουν.

Ετό: «Θέλουν να με δολοφονήσουν»
Έχει αγωνιστεί σε περισσότερα από 110 παιχνίδια με τη φανέλα της εθνικής του, αλλά στο τελευταίο φιλικό ματς αρνήθηκε να παίξει κόντρα στην Τανζανία. Ο Σάμουελ Ετό, ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς του κόσμου και ηγέτης του Καμερούν, έδωσε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και εξήγησε τους λόγους της απουσίας του, χρησιμοποιώντας λόγια που προκαλούν αίσθηση.

«Οι διοικούντες της Ομοσπονδίας του Καμερούν θέλουν να με σκοτώσουν! Εδώ και καιρό κυκλοφορώ με σωματοφύλακες, ένας από τους οποίους κοιμάται έξω από την πόρτα του σπιτιού μου. Δεν το κάνω γιατί είμαι σνομπ, αλλά γιατί η ζωή μου βρίσκεται σε κίνδυνο», δήλωσε ο επιθετικός της Ανζί.

Στη συνέχεια ο Ετό προχώρησε σε σοκαριστικές αποκαλύψεις. «Όταν αγωνίζομαι με την εθνική, δεν φοράω τη φανέλα που μου δίνουν από την Ομοσπονδία. Ζητάω μια κατευθείαν από την εταιρία που μας ντύνει. Αλλά και την ώρα του φαγητού, δεν τρώω μαζί με τους συμπαίκτες μου, γιατί φοβάμαι πως θα με δηλητηριάσουν. Η ζωή μου έχει γίνει… κόλαση», τόνισε ο Ετό.

Ο διεθνής επιθετικός, ωστόσο, δεν εξήγησε τους λόγους που οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας θα ήθελαν το θάνατό του. «Ολόκληρη η διοίκηση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποτελείται από ανίκανους και διεφθαρμένους ανθρώπους. Θα έπρεπε να παραιτηθούν το συντομότερο δυνατόν», περιορίστηκε να πει.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: