Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Η ωραία… ατμόσφαιρα της Παιανίας!

Το επεισόδιο στην προπόνηση, η προσπάθεια της ΠΑΕ να χαμηλώσει τους τόνους και η συνέχεια στην υπόθεση Φάμπρι…

Η ωραία… ατμόσφαιρα της Παιανίας
Τα κακά αποτελέσματα και οι… κατσάδες του Φάμπρι προς τους ποδοσφαιριστές, έχουν αναστατώσει άπαντες στην Παιανία. Είτε πρόκειται για διοικούντες, είτε για ποδοσφαιριστές. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Αρχικά, από το ρεπορτάζ προέκυπτε ότι οι παίκτες τα έχουν με τον Ισπανό τεχνικό για τις πολύ έντονες παρατηρήσεις. Μάλιστα, στην προπόνηση της Τρίτης, ο Σό ήταν έξω φρενών με τον προπονητή του κι αν δεν τον συγκρατούσαν κάποιοι συμπαίκτες του, δεν θα είχαμε «happy end», όπως σε έντονο ύφος είπε ο Σενεγαλέζος στον Φάμπρι.

Και δεν είναι μόνο ο Σο που τα έχει με τον προπονητή του. Ο Πίντο τα έχει ακούσει χωρίς να φταίει, ο Βιτόλο στο τέλος του αγώνα με την Ξάνθη, ο Ζέκα σε παιχνίδι που ήταν καλός και οι Έλληνες παίκτες, πλέον, δεν τον υπολογίζουν καν.

Ούτε η διοίκηση όμως στηρίζει και τόσο τον τεχνικό, παρά τις διαψεύσεις για «κέντρα που χαλκεύουν ειδήσεις προκειμένου να πλήξουν τον Παναθηναϊκό» και «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» που αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση. Αφενός τα δημοσιεύματα για την ένταση προκύπτουν από πληροφορίες που διαρρέουν από ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα, αφετέρου, από άτομα της ΠΑΕ έχει γίνει γνωστό, πως τους ενόχλησε αρκετά η αναφορά του Φάμπρι για την κωλυσιεργία της διοίκησης να πάρει ένα φορ.

Ο Ισπανός στην συνέντευξη Τύπου με την Ξάνθη έριξε τα… βέλη του στην διοίκηση διότι δεν μπόρεσε τόσο καιρό να πάρει ένα φορ και αναγκάστηκε να παίξει με τον Ζέκα στην κορυφή.

Είναι πασιφανές λοιπόν, πως ότι και να λέει η διοίκηση, αν δεν υπάρξουν καλά αποτελέσματα που συνεπάγεται με –παροδική- αντιστροφή του… κακού κλίματος στην Παιανία, ο Φάμπρι θα πρέπει να αρχίσει να μετράει αντίστροφα. Διότι, ούτε την ΠΑΕ έχει πείσει –σύμφωνα με όσα διαρρέονται, ούτε τους ποδοσφαιριστές. Και σε τέτοιες περιπτώσεις η εξέλιξη είναι πάντοτε ίδια.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: