Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

«Ελπίζω να τα καταφέρει ο Σαμαράς»

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει τον Γιώργο Σαμαρά ο Νιλ Λένον. Ο προπονητής της Σέλτικ θεωρεί πολύ σημαντικό τον Έλληνα επιθετικό και η παρουσία του στο παιχνίδι απέναντι στη Γιουβέντους για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, θα κριθεί λίγο πριν τη σέντρα, αφού ο σέντερ φορ της ομάδας της Γλασκώβης ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού.
«Ο Σαμαράς είναι πολύ σημαντικός για εμάς, αλλά αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος, δεν μπορώ να ρισκάρω. Θα τον περιμένω μέχρι το τελευταίο λεπτό, αφού θέλω να τον έχω στη διάθεσή μου. Ελπίζω να καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και να παίξει κανονικά» ανέφερε και συνέχισε:
«Θα ήταν λάθος οποιασδήποτε ομάδας να μας υποτιμήσει, όπως κάνουν οι εφημερίδες της Ευρώπης, αλλά και της Σκωτίας. Η Σέλτικ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και είδα πως όλοι οι παίκτες μου ανυπομονούν να αγωνιστούν κόντρα στους Ιταλούς. Θεωρώ πως αυτοί που έρχονται, είναι οι πιο σημαντικοί αγώνες της τελευταίας πενταετίας. Θα παίξουμε όπως ξέρουμε και είμαι αισιόδοξος πως μπορούμε να προκριθούμε. Σε δύο παιχνίδια, όλα μπορεί να συμβούν. Ακόμα και να αφήσουμε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Γιουβέντους».
Ο Λένον έκανε στη συνέχεια σύγκριση ανάμεσα στο νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στη Μπαρτσελόνα και σε αυτό με τη «Μεγάλη Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου.
«Καταφέραμε να νικήσουμε τη Μπαρτσελόνα, κάτι που μας έδωσε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Ο αγώνας με τη Γιουβέντους, όμως, θα είναι διαφορετικός, αφού οι δύο ομάδες διαφέρουν στον τρόπο παιχνιδιού τους. Οι Ιταλοί στηρίζονται στην οργάνωση και τη δύναμή τους, πιέζουν ασφυκτικά τον αντίπαλο και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: