Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Κάλαϊτζιτς: «Νίκες και θέαμα»

Την ουσία με το καλό ποδόσφαιρο θέλουν να συνδυάσουν στον Πλατανιά, όπως δήλωσε ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Κάλαϊτζιτς: «Νίκες και θέαμα»
«Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και σε δύο-τρεις περιπτώσεις δεν κερδίσαμε ανάλογα ματς (με το χθεσινό με τον Άρη)», τόνισε ο Σέρβος χαφ και πρόσθεσε:

«Δεν έχει σημασία που παίζεις, αλλά πρέπει σε κάθε έδρα να παίρνεις κάποιο θετικό αποτέλεσμα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» με τους Σωτήρη Κωστάβαρα και Γιάννη Θειακό

Για τη χθεσινή νίκη του Πλατανιά επί του Άρη

«Πάντα όταν κερδίζεις ένα σημαντικό παιχνίδι, η επόμενη μέρα είναι πιο όμορφη…».

Για την εικόνα της κρητικής ομάδας από τότε που κάθισε στον πάγκο ο κ. Αναστασιάδης

«Ο κ. Αναστασιάδης ήρθε στην ομάδα. Σε κάποια παιχνίδια στην αρχή παίξαμε πολύ καλή μπάλα, αλλά δεν μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ και να δικαιώσουμε το γεγονός ότι παίζαμε καλή μπάλα. Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς και είπαμε ότι έφτασε η ώρα να πάρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δεν είχαμε ουσία στα παιχνίδια μας. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και σε δύο-τρεις περιπτώσεις δεν κερδίσαμε ανάλογα ματς».

Για την εικόνα της χθεσινής αναμέτρησης

«Το πρώτο γκολ ήταν πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του αγώνα. Έτσι μπορέσαμε να παίξουμε πιο ήρεμα στη συνέχεια της αναμέτρησης. Σε κάθε ματς προσπαθούμε για το καλύτερο. Μέχρι τώρα δεν είχαμε τόσες πολλές νίκες στην έδρα μας, αλλά κάθε ομάδα έχει τη δυνατότητα να κάνει κάτι καλύτερο μέσα στο γήπεδό της. Πιστεύω, όμως, ότι δεν έχει σημασία που παίζεις, αλλά πρέπει σε κάθε έδρα να παίρνεις κάποιο θετικό αποτέλεσμα».

Για το ντέρμπι της Κρήτης

«Πρόκειται πάλι για ένα σημαντικό παιχνίδι. Σίγουρα, σε ένα ντέρμπι δεν υπάρχει φαβορί και θα παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα, στο “Γεντί Κουλέ”, και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας για να πάρουμε τη νίκη. Χρειαζόμαστε πιο πολύ τους βαθμούς».

Για τη δική του παρουσία

«Μπορώ να παίξω για πολύ καιρό ακόμα. Νιώθω πολύ καλά. Η δική μου θέση είναι αμυντικό χαφ, αλλά ο προπονητής ψάχνει τρόπο για την καλύτερη αξιοποίησή μου για να κερδίσουμε τον αντίπαλο. Έχω δυνατότητες να τρέχω πιο πολύ από τους συμπαίκτες μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα… Πάντα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: