Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

«Τώρα βλέπουμε το πρωτάθλημα διαφορετικά»

Θέλοντας και μη, με την Ξάνθη να βρίσκεται στην έκτη θέση πια του βαθμολογικού πίνακα, οι στόχοι της ομάδας αλλάζουν. Στην πραγματικότητα, επιστρέφουν οι αρχικοί στόχοι που έκαναν λόγο για θέση στην πρώτη πεντάδα.

Κι αν οι Ακρίτες μέχρι πριν λίγο καιρό προσπαθούσαν να αποφύγουν τις τελευταίες θέσεις, τώρα δικαιούνται να ελπίζουν.

Ο Πέτρος Μάνταλος δεν μίλησε ξεκάθαρα για τον στόχο αυτό, όμως δεν αρνήθηκε ότι πραγματικά οι παίκτες της Ξάνθης βλέπουν πια διαφορετικά το πρωτάθλημα. «Σίγουρα το φετινό πρωτάθλημα είναι κάπως περίεργο, κάνεις τρία καλά αποτελέσματα και βρίσκεσαι στην 6η θέση, όπως κάναμε εμείς τώρα, τώρα πλέον μπορούμε να δούμε το πρωτάθλημα διαφορετικά», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ σε ότι αφορά το πώς έχει διαφοροποιηθεί η εικόνα της ομάδας, είπε:

«Σίγουρα στα τελευταία ματς η ομάδα δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, δεν μπορώ να πω τώρα τον ακριβή λόγο. Θα έλεγα λίγο ο προπονητής, λίγο τα νέα παιδιά που έχουν έρθει, λίγο οι ποδοσφαιριστές που έχουν βρει τον καλό τους εαυτό. Και όλο αυτό έχει γίνει ένα μίγμα και έχουμε βρει τον καλό μας εαυτό και φαίνεται αυτό μέσα στα ματς».

«Ήταν η μεγαλύτερη νίκη»

Για το «διπλό» στο ΟΑΚΑ, ο Πέτρος Μάνταλος τόνισε πως αυτή ήταν κατά την γνώμη του η μεγαλύτερη φετινή νίκη. «Ήταν η μεγαλύτερη νίκη, για μένα η μεγαλύτερη, αυτή και μέσα στον ΠΑΟΚ. Αντέδρασε στο β' ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, όμως εμείς είχαμε πει ότι δεν έπρεπε να χάσουμε και τα δυο ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και να γυρίσουμε μετά ξανά μέσα στην έδρα μας με τη Βέροια και να λέγαμε πάλι ότι είναι τελικός.

Έτσι πήραμε μία σημαντική νίκη. Εκεί κάτω στη βαθμολογία, όλοι είμαστε κοντά, με αυτή τη νίκη, όμως, έχουμε ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Σίγουρα στις αρχές ήμασταν στις τελευταίες, βάλαμε τον εγωισμό και φαίνεται στο σύνολο ότι είμαστε καλύτεροι». Όσο για την επιστροφή του Μαρίνου Ουζουνίδη? «Ο Ουζουνίδης επέστρεψε στην ομάδα, δεν θα έλεγα πιο άνετος, αλλά πιο έτοιμος και πιο αποφασιστικός».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: