Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Διαψεύδει το «επεισόδιο» η ΠΑΕ!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαψεύδει, με ανακοίνωσή της, τα όσα είδαν το «φως» της δημοσιότητας σχετικά με την κόντρα Φάμπρι – παικτών.

Διαψεύδει το «επεισόδιο» η ΠΑΕ
Με ανακοίνωσή της, λοιπόν, κάνει λόγο για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» τα οποία «δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και διαψεύδονται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Μετά και τα νέα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που περιγράφουν ανύπαρκτα επεισόδια στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας, είναι πλέον σαφές ότι υπάρχουν κέντρα που χαλκεύουν ειδήσεις προκειμένου να πλήξουν τον Παναθηναϊκό.

Τα όσα περίεργα περιγράφονται σε - ως επί το πλείστον ανυπόγραφα κείμενα - στο Διαδίκτυο αποτελούν προϊόντα αρρωστημένης φαντασίας, δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα και διαψεύδονται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο».

Πρέπει να σημειωθεί ότι όντως υπήρξαν έντονες παρατηρήσεις του Φάμπρι στον Πίντο, όπως μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και διάλογος στο τέλος με τον Σο. Ποτέ, όμως, δεν υπήρξαν ύβρεις από καμία πλευρά, ούτε απειλές. Ηταν ένας διάλογος, με σκοπό να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις, αλλά μέχρι εκεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια: