Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

"Ας μην έδιωχναν τον Πετρόπουλο"!

Ο Χρήστος Δημόπουλος σχολιάζει στον sportdog το γεγονός ότι ολόκληρος Παναθηναϊκός έφτασε να παίζει με φορ τον ...Ζέκα και το λέει ξεκάθαρα: "Να κρατούσαν τον Πετρόπουλο"!
Ο "φονιάς" του Παναθηναϊκού, ο Χρήστος Δημόπουλος, ένας από τους καλύτερους φορ της δεκαετίας του ΄80, είναι αν μη τι άλλο ο καθ` ύλην αρμόδιος να μιλήσει για το επιθετικό πρόβλημα των "πράσινων".
"Θα έπρεπε να είχαν φροντίσει από τον Γενάρη να βρουν ένα φορ... Λογικό είναι βέβαια η ομάδα να θέλει επιθετικό, ψέμματα να πούμε; Μάλλον, χρειάζεται έναν γκολτζή, έναν φορ που θα έχει το εύκολο γκολ. Μεγάλη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός, 4-5 φάσεις θα κάνει, οπότε χρειάζεται έναν παίκτη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα...", μας είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:
"Εγώ τα είχα πει και όταν ήταν ο Φερέιρα και μετά που ανέλαβε ο Ρότσα. Ο Πετρόπουλος πρέπει να παίζει! Τον έβαλε μέσα ο Χουάν, έβαλε δυο γκολ και μετά τον άφησαν να πάει στην ΑΕΚ... Τι να πω, δηλαδή; Είναι αυτό που λένε πως όταν έχεις κάτι, δεν το εκτιμάς, πρέπει να το χάσεις για να το αξιολογήσεις. Αυτό έπαθε και ο Παναθηναϊκός με τον Πετρόπουλο. Είχε σέντερ φορ και τον έδιωξε! Ας μην τον έδιωχναν!". sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: