Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Στηρίζει Μουρίνιο ο Ράμος!

Την επιθυμία να συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Ζοσέ Μουρίνιο εξέφρασε σε συνέντευξή του ο Σέρχιο Ράμος, επισημαίνοντας, ωστόσο, πως η απόφαση θα παρθεί από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Στηρίζει Μουρίνιο ο Ράμος
Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που κυκλοφόρησε η φήμη πως ο Σέρχιο Ράμος και ο Ίκερ Κασίγιας ζήτησαν από τη διοίκηση να απομακρύνει τον Ζοσέ Μουρίνιο από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Οι φερόμενοι πρωταγωνιστές αμέσως διέψευσαν τις φήμες αυτές, αλλά λίγοι ήταν εκείνοι που πείστηκαν.

Την Κυριακή ο Σέρχιο Ράμος με συνέντευξή του στην Αγγλική « The Guardian» έπλεξε το εγκώμιο του Πορτογάλου τεχνικό. «Ο Μουρίνιο είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και εμείς είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στην ομάδα μας. Όλοι οι παίκτες είναι χαρούμενοι που δουλεύουν υπό τις οδηγίες του. Ελπίδα όλων είναι να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας μαζί του», τόνισε ο διεθνής αμυντικός, απαντώντας έμμεσα στις φήμες.

Οι πληροφορίες που φτάνουν από τη Μαδρίτη, πάντως, θέλουν τον Μουρίνιο να αποχωρεί το ερχόμενο καλοκαίρι από τον πάγκο της «Βασίλισσας». «Μακάρι να μείνει στην ομάδα και την επόμενη χρονιά. Αλλά αυτή είναι μια απόφαση που θα πάρει ο ίδιος ο Μουρίνιο. Δεν νομίζω πως μπορεί κάποιος να επηρεάσει τον κόουτς. Είναι τέτοιος ο χαρακτήρας του που θα κάνει αυτό που θέλει, χωρίς να λάβει υπόψη του καμία γνώμη ή συμβουλή», σημείωσε ο Ράμος.

Στην ερώτηση που αφορούσε το… αίτημα των παικτών, για απομάκρυνση του Μουρίνιο μετά το τέλος της σεζόν, ο Ράμος ήταν λακωνικός. «Αυτά είναι αστεία. Δεν αξίζουν σχολιασμού τέτοια δημοσιεύματα», τόνισε ο Σέρχιο Ράμος.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: