Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Παντελίδης: «Ο Ηρακλής με 2-3 καλά αποτελέσματα επιστρέφει στο κυνήγι της ανόδου»

Ο Σάββας Παντελίδης, προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι του Ηρακλή με τον Παναιτωλικό και στη μάχη που γίνεται για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ:

«Περιμένουμε ακόμα πιο δύσκολες τις επόμενες αγωνιστικές γιατί αν κοιτάξει κανείς τον βαθμολογικό πινάκα, η διάφορα της 3ης θέσης με τη 10η είναι 5 βαθμοί».


Για το ματς του Ηρακλή με τον Παναιτωλικό:

«Ο Παναιτωλικός είχε δείξει πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Από τη στιγμή που πέτυχε το 2ο γκολ ήταν μια τυπική διαδικασία. Ο Ηρακλής δεν ήταν κάλος. Έχει χάσει την ηρεμία του, δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι. Όταν υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια υπάρχει και η κούραση. Υπήρχε άσχημη ψυχολογία από την ισοπαλία στα Γιαννιτσά. Τα συνεχόμενα ταξίδια επηρεάζουν την απόδοση των ποδοσφαιριστών».


Για το αν ο Ηρακλής μπορεί να καταφέρει την άνοδο:

«Τα πράγματα είναι πολύ ρευστά και αλλάζουν γρήγορα. Παράδειγμα ο Απόλλων Σμύρνης ήταν πολύ μπροστά και έδειχνε πως δε θα βγει με τίποτα από την 3αδα. Όμως έφερε 3 άσχημα αποτελέσματα και βλέπουμε πως οι ομάδες είναι πολύ κοντά. Αν ο Ηρακλής πάρει 2-3 καλά αποτελέσματα, όλα είναι πιθανά. Τα συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτης- Κυριακής δε δίνουν περιθώρια στους προπονητές να αντιστρέψουν μια αρνητική κατάσταση. Δεν υπάρχει περιθώριο να διορθώσεις κάτι άσχημο αν η ομάδα δεν πάει καλά. Η ανηφόρα είναι πιο δύσκολη από την κατηφόρα, αν γύρει μια ομάδα προς τα κάτω είναι πιο δύσκολο να συνεχίσει. Η μια εβδομάδα της διακοπής θα του κάνει καλό. Όσο δεν έχεις περιθώριο να βελτιώσεις είναι επικίνδυνο».

Για το επόμενο παιχνίδι του Ηρακλή με τον Εθνικό Γαζώρου:
«Δε μπορώ αν εκφράσω γνώμη γιατί δεν έχω δει το Εθνικό Γαζώρου. Ξέρω ότι είναι οργανωμένη ομάδα και έχει πλάνο. Είναι μια ομάδα που δύσκολα μπορείς να την κερδίσεις. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».


πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: