Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Αναστασάκος : «Αξίζαμε τη νίκη»

Ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά, Ηλίας Αναστασάκος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη τονίζοντας ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη.


Για τη χθεσινή νίκη κόντρα της ομάδας του κόντρα στον Άρη:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη, σε ένα κομβικό σημείο καθώς είχαμε άσχημα παιχνίδια. Το χρειαζόμασταν και πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη. Ήμασταν καλύτεροι σε όλες τις γραμμές και δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες σε αντίθεση με τον Άρη».

Για τον Άρη:

«Σίγουρα είναι σε δύσκολη θέση αλλά είναι μεγάλη ομάδα, έχει ιστορία. Εμείς πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και να δούμε το επόμενο».

Για το διάστημα που δεν κατάφερνε η ομάδα να πάρει θετικό αποτέλεσμα:

«Ίσως δεν το θέλαμε πολύ, μας έλειπε η συγκέντρωση. Χθες το θέλαμε και γι αυτό πήραμε τη νίκη».

Για το ψυχολογικό βάρος της ομάδας:

«Το ψυχολογικό βάρος και άγχος βοηθάει πολλές φορές, ανάλογα πως θα το πάρει ο κάθε παίκτης. Σε αυτό το παιχνίδι μας έκανε καλό».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΟΦΗ:

«Είναι τρεις βαθμοί για εμάς και τρεις γι αυτούς. Εμείς θα κοιτάξουμε να να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Να γίνει ένα παιχνίδι χωρίς «παρατράγουδα» και στο τέλος να κερδίσει ο καλύτερος».

Για το ότι κέρδισαν σχετικά εύκολα χθες τον Άρη:

«Δεν νομίζω ότι ήταν εύκολο. Μετά την αποβολή νομίζω ότι έγινε πιο εύκολο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα. Η ισοπαλία δε θα ήταν ότι καλύτερο για εμάς. Η αποβολή έκανε εύκολο το παιχνίδι».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: