Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ήταν να μην γίνει η αρχή...!

Μετά την πρώτη της ήττα που γνώρισε στο πρωτάθλημα η Ανόρθωση, έχασε και εκτός έδρας από την Ομόνοια με σκορ 4-0 για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Σοβαρά επεισόδια πριν τη λήξη.

Ήταν να μην γίνει η αρχή...
Εδώ και τόσο καιρό η λέξη «ήττα» ήταν άγνωστη στα αποδυτήρια της Ανόρθωσης, αφού το σύνολο του Ρόνι Λέβι σε είκοσι αγώνες στο κυπριακό πρωτάθλημα είχε μόνο νίκες και ισοπαλίες. Ωστόσο, το αήττητο σερί της «Κυρίας» χάλασε την 21η από τη Νέα Σαλαμίνα, από την οποία και έχασε με σκορ 2-1.

Φαίνεται πως οι παίκτες της Ανόρθωσης δεν πρόλαβαν να "συνέλθουν" από την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να χάσουν και εκτός έδρας στο πρώτο ματς του Κυπέλλου από την Ομόνοια με σκορ 4-0. Να επισημάνουμε πως το ματς άργησε να λήξει, καθώς στο 91' υπήρξε προσωρινή διακοπή, λόγω των σοβαρών επεισοδίων μεταξύ των φιλάθλων των δύο συλλόγων.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 39’ ο Εφρέμ. Τα τέρματα για την Ομόνοια διπλασίασε ο Άσις στο 62’, όμως οι παίκτες του Τόνι Σαβέφσκι δεν "σήκωσαν το πόδι τους από το γκάζι", με αποτέλεσμα να σημειώσουν άλλο ένα γκολ στο 90’ με τον Φρέντι, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90+15’ ο Σκέμπρι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: