Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Δείξε μου το αφεντικό σου, να σου πω ποιος είσαι...!

Ο Γιώργος Μύρτσος σχολιάζει στον sportdog το χθεσινό περιστατικό στην Παιανία και τα ..."καραγκιοζιλίκια" του Φάμπρι. Τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει ο Παναθηναϊκός πορεία; Αν ανατρέξετε σε παλιότερα σχόλιά μου, θα δείτε τι έγραφα για τον Φάμπρι από τη στιγμή που είχε έρθει στον Παναθηναϊκό. Θεωρώ πως δεν είναι κακός προπονητής επειδή ήρθε από τις μικρότερες κατηγορίες της Ισπανίας. Αλλά όταν ήρθε στην Ελλάδα, μάλλον δεν ήξερε τα προβλήματα του Παναθηναϊκού. Και θα σκέφτηκε πως ήρθε σε μία από τις δύο μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, οπότε να κάνει κι αυτός το κομμάτι του.
Χοντρά καραγκιοζιλίκια ο Φάμπρι
Να κάνει τον καμπόσο δηλαδή. Μέσα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού γίνεται αυτό που λέμε "άστα κάτω πού τα πας, άρπαχτα και τρέχα"! Γιατί έφτασε στο σημείο να κάνει χοντρά καραγκιοζιλίκια ο Φάμπρι. Συνήθως την πρώτη εβδομάδα όλοι οι προπονητές του κόσμου κερδίζουν τους παίκτες τους. Μετά μπορεί να βγάλουν τα κουσούρια του χαρακτήρα τους, αλλά την πρώτη εβδομάδα φέρνουν τους παίκτες κοντά τους.
Παγκόσμιο φαινόμενο
Αυτός είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Όταν κατάφερε μέσα σε μία εβδομάδα, να βάλει όλους τους παίκτες απέναντί του, τι να πω... Αυτό είναι επίτευγμα, δεν νομίζω να υπάρχει άλλος προπονητής που να έχει καταφέρει κάτι αντίστοιχο.
Δείξε μου το αφεντικό σου...
Αλλά δείξε μου το αφεντικό σου, να σου πω ποιος είσαι. Δείξε μου τη διοίκηση, να σου πω πως λειτουργεί ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή και τι συμβαίνει στις προπονήσεις του. Εύχομαι να ξεπεράσει τα προβλήματά του ο Παναθηναϊκός και να ξαναβρεί τον δρόμο του. Αλλά με ευχές δεν γίνεται τίποτα. Πρέπει να εμφανιστούν άνθρωποι σοβαροί και με προγραμματισμένες κινήσεις να βοηθήσουν αυτόν τον μεγάλο σύλλογο να αλλάξει πορεία.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: