Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

«Σαν τελικός για εμάς»

Η Σαχτάρ προετοιμάστηκε για το ματς με την Ντόρτμουντ σαν να επρόκειτο για τελικό, δήλωσε ο Τάισον την παραμονή του αγώνα, θέλοντας να τονίσει τη σημασία του παιχνιδιού.

«Σαν τελικός για εμάς»
Δύο ομάδες που εντυπωσίασαν στην πρώτη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, τόσο για τις εμφανίσεις τους, όσο και για τα αποτελέσματα, ήταν η Σαχτάρ Ντόνετσκ και η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Αμφότερες κατάφεραν να προκριθούν από δύο δύσκολους ομίλους, αν και λίγοι ήταν αυτοί που στην αρχή των αγώνων τους έδιναν πολλές πιθανότητες.

Η τύχη θέλησε να βρεθούν αντιμέτωπες οι δύο αυτές ομάδες στη φάση των «16». Ένα ζευγάρι αμφίρροπο και ανοιχτό σε κάθε προγνωστικό, όπως άφησε να εννοηθεί ο Τάισον, μιλώντας πριν τον αγώνα. «Η Σαχτάρ και η Ντόρτμουντ ήταν από τις ομάδες που εντυπωσίασαν στην πρώτη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι αντίπαλοί μας είναι μια ισχυρή ομάδα, κάτι που φάνηκε από την πορεία της σε έναν δύσκολο όμιλο. Κατάφεραν να αφήσουν πίσω τους τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που λίγοι περίμεναν. Αλλά και εμείς δεν πήγαμε άσχημα. Αποκλείσαμε την Τσέλσι, άρα είμαστε και εμείς ομάδα με πολλές δυνατότητες. Για αυτό περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα, αλλά ενδιαφέρον και θεαματικό», δήλωσε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής.

Η Σαχτάρ δεν παίζει σε επίσημο αγώνα εδώ και καιρό. Κάτι που ίσως επηρεάσει τους παίκτες της, όπως παραδέχεται ο Τάισον. «Είμαστε εδώ και μήνες μακριά από την αγωνιστική δράση. Παίξαμε σε φιλικά παιχνίδια, αλλά δεν είναι το ίδιο με τα επίσημα. Αυτό που μπορώ να πω, πάντως, είναι πως η ομάδα μου προετοιμάστηκε σαν να επρόκειτο να παίξει σε τελικό. Τόση σημασία έχει για εμάς αυτός ο αγώνας», είπε χαρακτηριστικά ο Τάισον.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: