Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Παίκτες – μαχητές θέλει ο Μαντσίνι!

Σκληρή κριτική άσκησε στους παίκτες του ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, μετά την ήττα που υπέστη η Μάντσεστερ Σίτι από την Σάντερλαντ με 3-1.

Παίκτες – μαχητές θέλει ο Μαντσίνι
Στους αγώνες με ΚΠΡ και Λίβερπουλ πήρε δύο ισοπαλίες, δείχνοντας πως βρίσκεται σε περίοδο αγωνιστικής κρίσης. Στον αγώνα με τη Σάντερλαντ, όμως, η Μάντσεστερ Σίτι κατάρρευσε, χάνοντας με 3-1 και επιτρέποντας στη συμπολίτισσά της, Γιουνάιτεντ να αποσπαστεί 12 βαθμούς στη βαθμολογία. Κάτι που εξόργισε τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, όπως φάνηκε από όσα είπε στους παίκτες του μία μέρα μετά την οδυνηρή ήττα.

«Είμαι εκνευρισμένος και απογοητευμένος από πολλούς από εσάς. Δεν έχω απαίτηση να κερδίζουμε σε κάθε ματς, ούτε περιμένω να έχουμε πάντα καλή απόδοση. Αλλά απαιτώ να δίνετε τα πάντα, ακόμα και όταν χάνουμε. Στο ματς με τη Σάντερλαντ δεν παλέψατε, δεν κυνηγήσατε τις μπάλες, δεν αγωνιστήκατε. Είναι απαράδεκτο αυτό και δεν θέλω να επαναληφθεί», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η Σίτι αντιμετωπίζει τη Λιντς για το Κύπελλο Αγγλίας. Ο Μαντσίνι ανακοίνωσε, ήδη, πως θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές. «Στο επόμενο ματς θα αλλάξω πολλούς από εσάς. Από εδώ και μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα αγωνίζονται μόνο όσοι προσπαθούν, μόνο όσοι παλεύουν, μόνο όσοι θα ματώνουν τη φανέλα. Αυτοί που δεν είναι έτοιμοι να πολεμήσουν, δεν πρόκειται να πατήσουν το γήπεδο μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν», προειδοποίησε σε έντονο ύφος ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: