Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Την στήριξη του κόσμου θέλει ο Άρης!

Η ήττα από τον Πλατανιά υποχρεώνει τον Άρη να νικήσει τον Παναθηναϊκό και για να το κάνει αυτό θέλει την στήριξη του κόσμου του. Μειωμένες οι τιμές των εισιτηρίων.

Την στήριξη του κόσμου θέλει ο Άρης
Ο Άρης βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού και για να ξεφύγει από εκεί χρειάζεται οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης στο ματς της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, επειδή η ομάδα θέλει τον κόσμο στο πλευρό της τότε η ΠΑΕ αποφάσισε να μειώσει τις τιμές των εισιτηρίων στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (17/02) στις 19:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αντιλαμβανόμενη την δύσκολη οικονομική συγκυρία αποφάσισε σ' ένα ακόμη φετινό εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας να μειώσει το κόστος των εισιτηρίων σε όλες τις θύρες.

Πιο συγκεκριμένα τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στις θύρες 1 και 3, 15 ευρώ στην θύρα 2, 20 ευρώ στην θύρα 9 και 30 ευρώ στην θύρα 7 (επισήμων).

Τα εισιτήρια διατίθενται καθημερινά από το ARIS MOBILE (10:00-14:00 και 17:00-21:00). Το Σάββατο το ARIS MOBILE θα λειτουργήσει από τις 9:00 έως τις 15:00, ενώ την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Παράλληλα οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται ήδη τα εισιτήριά τους και μέσω ίντερνετ από τη σχετική υπηρεσία e-ticketing και την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html».

Δεν υπάρχουν σχόλια: