Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

«Ο Σαββίδης θέλει νέο προπονητικό κέντρο και εγκαταστάσεις για συλλόγους από το εξωτερικό»

Ο Δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στη Σέντρα” του “Αθλητικού Metropolis”, όπου αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη και το σχέδιο του Ρώσου επιχειρηματία για αγορά ενός χώρου ώστε να δημιουργήσει το νέο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ και όχι μόνο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το χώρο που θέλει να αγοράσει ο Ιβάν Σαββίδης στη Θέρμη:

“Δεν είναι πρόθεση του Ιβάν το νέο γήπεδο άλλα το ενδιαφέρον αφορά εξεύρεση κατάλληλου χώρου για τη μεταφορά του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ αλλά και τη δημιουργία μιας μεγάλης εγκατάστασης κοντά στη Χαλκιδική και το αεροδρόμιο, όπου θα στηθεί μια επιχείρηση που θα προσφέρει θέσεις εργασίας σε πολλούς ανθρώπους και θα φιλοξενεί ομάδες από άλλες χώρες και θα έχει επενδυτικές δυνατότητες.”


Για το αν είδε ο Ιβάν Σαββίδης την περιοχή:

“Επειδή ο κ Σαββίδης δεν είναι τυχαίος αλλά γνωστός επιχειρηματίας με μεγάλη σπουδή, συζητά με τους συνεργάτες του για να κάνει την πιο καλή επιλογή. Είχε δει από πριν τη περιοχή στη Θέρμη και όποια ερωτηματικά είχε του απαντήθηκαν. Είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε αν είναι να γίνει σοβαρή επένδυση στην περιοχή μας. Έχουμε κάνει μια συνάντηση στην οποία είχαμε ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών”.


Για το αν ο χώρος στη Θέρμη έχει αυτά που θέλει ο κ. Σαββίδης:

“Ρωτήστε τον ίδιο, εμείς κάναμε μια αναφορά και ο επενδυτής θα κρίνει αν τον καλύπτουν για τη συγκεκριμένη επένδυση. Οι εκτάσεις του δήμου είναι δημοσία περιουσία και η διαχείριση αυτής προβλέπει μια σειρά τήρησης κανόνων”.


Για το πως του φάνηκε ο Ιβάν Σαββίδης:

“Με εξέπληξε πραγματικά γιατί από αυτά που έχει κάνει δεν είναι τίποτα τυχαίο και έχει προοδεύσει γιατί λειτουργεί με μεγάλη σοβαρότητα και ψάχνοντας τις λεπτομέρειες στο κάθε τι για να κάνει το καλύτερο. Δεν επηρεάζεται από τους δίπλα του και θέλει να έχει άποψη ο ίδιος για το κάθε τι”.


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: