Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Πάει Κατάρ η εθνική;

Πρόταση από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Κατάρ για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ της εθνικής ομάδας της χώρας και της Ελλάδας, έχει δεχθεί η ΕΠΟ.

Πάει Κατάρ η εθνική;
Ο Ιούνιος μπορεί να είναι αρκετά μακριά, ωστόσο, στην ΕΠΟ ήδη έχουν αρχίσει να εξετάζουν προτάσεις για τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα μετά από αυτόν με τη Λιθουανία (07/06) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

Στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έχει φτάσει πρόταση από την αντίστοιχη του Κατάρ για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ της εθνικής ομάδας της χώρας και της Ελλάδας και εξετάζεται αρκετά σοβαρά.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει σκέψη για ένα ταξίδι είτε στις Η.Π.Α., είτε στην Αυστραλία, όπου υπάρχουν αρκετοί ομογενείς, ωστόσο, στην παρούσα φάση, προβάδισμα έχει το Κατάρ λόγω απόστασης. Όπως και να έχει, την τελική απόφαση θα πάρουν, μετά από σχετική κουβέντα που θα γίνει, οι διεθνείς και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος.

** Στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου θα συζητηθεί μεταξύ άλλων και το πριμ που θα δοθεί στους διεθνείς σε περίπτωση πρόκρισης στην τελική φάση του Μουντιάλ. Ήδη έγινε μια πρώτη κουβέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές και σύμφωνα με πληροφορίες, πρόθεση της ΕΠΟ είναι να κρατήσει το 60% του ποσού που θα δώσει η FIFA στην κάθε Ομοσπονδία και να προσφέρει στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο το 40%. Δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να τα βρουν στο 55%-45%.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: