Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Αλεξανδρίδης: “Ο κόσμος να μην πανικοβάλλεται, θα τα καταφέρουμε”

Το μέλος της διοίκησης του Άρη και υπεύθυνος για αγωνιστικό τμήμα, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στη Σέντρα” του “Αθλητικού Metropolis, όπου αναφέρθηκε στο θέμα του προπονητή και αν αυτό υφίσταται στον Άρη όπως και στην επόμενη μέρα στο σύλλογο και τι μπορεί να κάνει η διοίκηση για να ανατρέψει την αρνητική κατάσταση.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το θέμα απομάκρυνσης του Γιάννη Μιχαλήτσου:

“Ο Μιχαλήτσος είναι ο προπονητής της ομάδας αυτή τη στιγμή και αυτόν στηρίζουμε. Αν συμβεί κάτι θα το μάθετε. Τι πρέπει να κάνουμε, να χειροκροτούμε τον προπονητή στις καλές εμφανίσεις και αν κάτι δεν πάει καλά να τον καταδικάζουμε σε θάνατο; Υπάρχουν πολλά προβλήματα και δε γίνεται να ρίχνουμε ευθύνες σε όλους. Το αποτέλεσμα στην Κρήτη ήταν κακό και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Είμαστε Άρης και όχι Μιχαλήτσος ή οποιοσδήποτε άλλος. Ο Άρης πρέπει να πάρει αυτό που χρειάζεται και να βρεθεί εκεί που χρειάζεται. Θα τα καταφέρει ο Άρης ο κόσμος να μην πανικοβάλλεται”.


Για το τι είναι αυτό που απασχολεί τη διοίκηση:

“Μας απασχολεί ο Άρης να πάρει τους βαθμούς που πρέπει και οποιαδήποτε κίνηση χρειαστεί να κάνουμε θα την κάνουμε. Όλα γίνονται για το καλό του Άρη”.


Για την ανακοίνωση των οργανωμένων που ζητάνε προπονητή:

“Όλες τις φωνές τις ακούμε με σεβασμό. Όλοι θέλουνε το κάλο του Άρη, αν θέλουν το κακό δεν θα τις ακούσουμε. Θα κάνουμε το καλύτερο σύμφωνα με τις επιλογές που υπάρχουν”.


Για το αν μπορεί να κάνει κάτι η διοίκηση για να ανατρέψει την κατάσταση:

“Η ομάδα είχε μια κακή στιγμή. Πιστεύω πως την Κυριακή θα δούμε ένα άλλο πρόσωπο, η ομάδα θα πετάει και ο κόσμος θα ευχαριστηθεί το παιχνίδι και θα πάρουμε το αποτέλεσμα, όχι με δυσκολία άλλα με έναν αέρα. Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα και εμπιστεύομαι τους παίκτες πως θα πάρουν το αποτέλεσμα”.


Για τη διαιτησία:

“Κάναμε από την πλευρά μας αυτό που μπορούσαμε, δεν καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια. Για κάποιες κινήσεις δε βγάζεις το τύμπανο να το ανακοινώσεις σε όλους”.


Για το άρθρο 99:

“Δε με απασχολεί καθόλου. Άλλοι ασχολούνται με αυτό. Έχουμε πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε αυτή τη στιγμή. Θέλουμε 4 νίκες σίγουρα και θα τις κάνουμε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: