Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Δεν θέλει γκολ ο Μαρτίνεθ!

Ο Γιώργος Μαζιάς από την Ισπανία αναλύει τα πλάνα του Ιγνάθιο Μαρτίνεθ στην Λεβάντε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Δεν θέλει γκολ ο Μαρτίνεθ
Για τον Ιγνάθιο Μαρτίνεθ δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να έρθει η νίκη. Οπως είπε στους παίκτες και στη χθεσινή προπόνηση μόνο αν δεν δεχθούν γκολ θα έχουν τύχη. Ευκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις.


Η Λεβάντε βλέπει την εστία της να παραβιάζεται διαρκώς τους τελευταίους δυο μήνες εντός κι εκτός έδρας. Για τον λόγο αυτό οι "γρανότας" δούλεψαν πολύ στην άμυνα και στις στημμένες φάσεις. Τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά οι στημμένες μπάλες μπορεί να κρίνουν τον αγώνα.

Αυτό επειδή όπως έχουν δει και οι σκάουτερς της ισπανικής ομάδας και ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στα στημμένα.

Ο Μαρτίνεθ ζήτησε επίσης από τον Ντιόπ να είναι προσεκτικός στα μαρκαρίσματά του ώστε να μην ρισκάρει κίτρινη που θα είναι η τρίτη και θα του κοστίσει τη συμμετοχή στη ρεβάνς του Φαλήρου.

Από όσα φάνηκαν στην χθεσινή προπόνηση που έγινε στο "Σιουτάτ", ο κοσταρικάνος Νάβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, μέσα ο Ντιόπ σε σχέση με το ματς του Σαββάτου με τη Μάλαγα, αλλά και ο Ελ Ζαρ.

Οι δυο τελευταίοι έχουν ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια για να λείψουν. Η Λεβάντε δεν θα αλλάξει τη φιλοσοφία που αγωνίζεται.

Θα δώσει τη μπάλα στον Ολυμπιακό και θα περιμένει. Ψάχνουν απεγνωσμένα μια νίκη που θα τους ανεβάσει ψυχολογικά αφού τον τελευταίο καιρό τα αρνητικά αποτελέσματα είναι πολλά.

Θυμίζουμε ότι ο Βύντρα (έγινε χθες η επίσημη παρουσίαση του) δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ έχει κάρτες και δεν παίζει ο Μπαγεστέρος. Προπονήθηκε κανονικά ο Ναβάρο.

Ο Καράμπελας με τον Πέδρο Λόπεθ θα πάρουν θέση στα άκρα της άμυνας αντί Λελ κι Χουάφραν αφού ο προπονητής τους κάνει ροτεϊσιον σε Ισπανία και Ευρώπη.Τι θα ψάξει η Λεβάντε αύριο; Ως σκορ: Το 1-0.

Σε στυλ αγώνα: Πολύ τρέξιμο, κλείσιμο διαδρόμων και η μπάλα στον Ολυμπιακό. Ελατε να μας βάλετε γκολ, δηλαδή. Καμία σχέση με τα όσα έχουν αντιμετωπίσει οι «ερυθρόλευκοι» στα ως τώρα εκτός έδρας ευρωπαϊκά τους ματς. Μάλλον παιχνίδι ελληνικού πρωταθλήματος θα θυμίσει…


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: