Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Κριστιάνο: «Δύσκολα στη Σίτι λόγω Γιουνάιτεντ»

Την αγάπη του για την Γιουνάιτεντ εξέφρασε για ακόμη μία φορά με δηλώσεις του ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος μίλησε ακόμη για τον… καθρέφτη του, την Φεράρι του, τα χρήματα που παίρνει και την Ρεάλ

Κριστιάνο: «Δύσκολα στη Σίτι λόγω Γιουνάιτεντ»

-Μπορείς να περάσεις δίπλα από έναν καθρέπτη χωρίς να γυρίσεις να κοιτάξεις τον εαυτό σου;
«Αυτό είναι ψέμα. Δεν ξέρω ποιος σας το είπε, αλλά πραγματικά το μέγιστο που κάθομαι στον καθρέφτη είναι ένα λεπτό. Το ορκίζομαι. Είναι βέβαια αρκετά εύπλαστα τα μαλλιά μου…».

-Πώς είναι να διαλύεις μια Ferrari (για το τρακάρισμα που είχε);
«Δεν νοιάζομαι και τόσο για το αυτοκίνητο όπως και κάθε άνθρωπος, αλλά για την υγεία μου. Όταν βγήκα από το αμάξι χαμογέλασα επειδή ήμουν σώος. Είτε τρακάρεις με Opel είτε με Ferrari αυτό που έχει σημασία είναι η ζωή».

- Πώς είναι να βλέπεις για πρώτη φορά στον τραπεζικό σου λογαριασμό 1 εκατομμύριο λίρες;
«Δεν πρόκειται να πω ότι τα χρήματα δεν με ενδιαφέρουν. Αλλά πλέον, δεν είναι προτεραιότητά μου για να παίζω καλά. Ίσως όταν ήμουν μικρότερος στην Σπόρτινγκ να τα επιζητούσα για να αγοράσω ακριβά πράγματα. Τώρα πλεόν, δεν είναι αυτά για τα οποία παλεύω».

-Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχεις αγοράσει;
«Δύσκολη ερώτηση. Δεν μπορώ να θυμηθώ».

-Γιατί; Τόσο πολλά… περίεργα αγόρασες;
«Ναι. Εντάξει, είχα και την δυνατότητα να το κάνω, αλλά το εντυπωσιακότερο, νομίζω είναι αυτοκίνητο. Και κάποια πολύ ακριβά κοσμήματα. Είναι καλό να ζεις όπως θες, αλλά ακόμη καλύτερο να βρεις ισορροπία στη ζωή».

-Και ποιο είναι το καλύτερο που έχει συμβεί στη ζωή σου;
«Ότι είναι σε θέση να κάνω πραγματικά ότι μου αρέσει και να κάνω ευτυχισμένη την οικογένεια μου».

-Και το χειρότερο;
«Ότι είμαι διάσημος. Διότι, αν και μου άρεσε η ιδέα, τελικά δεν μπορώ να έχω μια κανονική ζωή. Να βγω για ψώνια, να περπατήσω στο δρόμο κλπ. Η φήμη φέρνει καλά πράγματα, αλλά έχει τις επιπτώσεις της. Έχω μάθει να το αντιμετωπίζω αλλά ακόμη δυσκολεύομαι».


-Τι συμβουλή θα έδινες σε έναν ποδοσφαιριστή που θέλει να γίνει ο επόμενος Κριστιάνο Ρονάλντο;
«Να εργαστεί σκληρά. Να είναι επαγγελματίας και να προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν καλύτερος στη δουλειά του».

-Θα επέστρεφες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;
«Είμαι παίκτης της Ρεάλ και μου αρέσει εδώ. Όλα πάνε καλά για μένα και την οικογένεια μου. Δεν μπορώ να πω ότι δεν θα γύριζα πίσω, αλλά δεν ξέρω το μέλλον. Θα δούμε τι θα γίνει, δεν μπορώ να προδικάζω τίποτα, απλά περνάω μια χαρά στη Μαδρίτη».

-Στην Μάντσεστερ Σίτι θα έπαιζες;
«Δεν μπορώ να πω ότι είναι αδύνατο. Απλά θα ήταν πολύ, πολύ, πολύ, πολύ δύσκολο λόγω της αγάπης μου για την Γιουνάιτεντ. Δεν είναι πρόθεσή μου κάτι τέτοιο επειδή η καρδιά μου ανήκει στην Γιουνάιτεντ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: