Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

«Ποιοτική και θεαματική η Σαχτάρ»

Ένα δύσκολο και ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα του και τη Σαχτάρ, αναμένει ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ, σύμφωνα με όσα δήλωσε την παραμονή του ματς.

«Ποιοτική και θεαματική η Σαχτάρ»
Βρέθηκε σε έναν όμιλο «φωτιά», όπου είχε να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Μάντσεστερ Σίτι και τον Άγιαξ. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ κατάφερε, παίζοντας σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια εντυπωσιακά, να προκριθεί ως πρώτη στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη «Βασίλισσα» και εκτός συνέχειας του θεσμού τους πλούσιους Άγγλους.

Η επόμενη… πρόκληση για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι η Σαχτάρ Ντόνετσκ, μια ομάδα ποιοτική και πολύ θεαματική, όπως τη χαρακτήρισε ο προπονητής των Γερμανών στη συνέντευξη Τύπου της παραμονής του ματς. «Η Σαχτάρ είναι μια πολύ καλή ομάδα, διαθέτει ικανότατους παίκτες και παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο. Μπορεί να έφυγε ο Γουίλιαν, αλλά δεν νομίζω πως οι υπόλοιποι παίκτες στερούνται ποιότητας. Τους παρακολούθησα στα φιλικά που έδωσαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα και μπορώ να πω πως δεν φάνηκαν αποδυναμωμένοι. Περιμένω ένα δύσκολο και ενδιαφέρον παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα μου δεν θέλει να έχει το ρόλο του… κομπάρσου», τόνισε ο Κλοπ.

Απέναντί του θα βρεθεί ένας έμπειρος τεχνικός, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου. Ο Κλοπ παραδέχεται πως είναι θαυμαστής του. «Ο Λουτσέσκου είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Στη Σαχτάρ έκανε καταπληκτική δουλειά. Έδωσε αγωνιστική ταυτότητα στην ομάδα, αξιοποιώντας νεαρούς παίκτες. Η ομάδα του παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και δείχνει να μην έχει αδύνατα σημεία. Είμαι θαυμαστής του Ρουμάνου, δεν το κρύβω», ομολόγησε ο Γιούργκεν Κλοπ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: