Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ονειρεύεται τίτλο ο Κελ!

Την ευχή του να κατακτήσει ένα τρόπαιο τη φετινή χρονιά, εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Κελ, μιλώντας για τον αγώνα της Ντόρτμουντ με τη Σαχτάρ για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ονειρεύεται τίτλο ο Κελ
Αποκτήθηκε από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ το 2001 και με την κιτρινόμαυρη φανέλα ευτύχησε να κατακτήσει το πρωτάθλημα Γερμανίας 3 φορές. Ο Σεμπάστιαν Κελ, ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ, θέλει να… προλάβει να κατακτήσει ακόμα ένα σημαντικό τίτλο πριν ολοκληρώσει την καριέρα του, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε την παραμονή του αγώνα της ομάδας του με τη Σαχτάρ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Η ηλικία μου είναι τέτοια που δεν μου επιτρέπει να ελπίζω πως θα μου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να κατακτήσω έναν ακόμα τίτλο. Πρέπει, λοιπόν, να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία, αρχής γενομένης από το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα ήταν εκπληκτικό να σήκωνα το βαρύτιμο τρόπαιο του Τσάμπιονς», είπε χαμογελώντας ο Κελ.

Στη συνέχεια, βέβαια, ο έμπειρος μέσος παραδέχτηκε πως το όνειρό του δεν είναι απλό να πραγματοποιηθεί. «Για να κατακτήσεις το Τσάμπιονς Λιγκ χρειάζεται να έχει άφθονο ταλέντο, εμπειρία, τύχη και πολύ διάρκεια στην απόδοσή σου. Συνεπώς, μόνο εύκολο δεν είναι να στεφθείς πρωταθλητής Ευρώπης. Ας ξεκινήσουμε από το ματς με τη Σαχτάρ, λοιπόν, για να κρατήσουμε ζωντανό το όνειρό μας. Θέλουμε να νικήσουμε μια ομάδα πολύ δύσκολη, μια ομάδα με πολλές δυνατότητες. Μακάρι να τα καταφέρουμε», τόνισε ο διεθνής μέσος.

Ωστόσο, ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Κελ χαρακτήρισε δυσκολότερο τον επαναληπτικό. «Θεωρώ πως η ρεβάνς θα είναι πιο δύσκολη. Εκείνο θα είναι το καθοριστικό παιχνίδι και εκεί θα μετρήσει πολύ η ψυχική κατάσταση κάθε ομάδας. Στο ματς της Ουκρανίας υπάρχει περιθώριο να διορθώσεις κάποιο λάθος, στη Γερμανία θα είναι διαφορετικά», υπογράμμισε ο Σεμπάστιαν Κελ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: