Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Εξάψαλμος από τους οργανωμένους!

Την επίσκεψη οργανωμένων οπαδών δέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές το τεχνικό τιμ, διοίκηση, αλλά και μέλη της Κοινωνίας του Άρη.  Από τους παίκτες ζήτησαν με έντονο ύφος  να «σώσουν την ομάδα», ενώ από την διοίκηση  ότι δεν θα ανεχθούν έναν τρίτο υποβιβασμό.
Στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου βρέθηκαν σήμερα(13/2) 100 οργανωμένοι οπαδοί του Άρη για να μιλήσουν σε παίκτες και τεχνικό τιμ. Η ομιλία τους ήταν σε έντονο ύφος και απαίτησαν από τους παίκτες να αλλάξουν την εικόνα τους που δείχνουν μέσα στο γήπεδο. Επίσης έκαναν λόγο για έλλειψης προσπάθειας από ορισμένους παίκτες, ενώ παράλληλα, μίλησαν με θετικά λόγια για ορισμένους παίκτες που παρά το γεγονός ότι είναι λίγο καιρό στην ομάδα δείχνουν μεγάλη διάθεση και καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια. Οι οπαδοί απαίτησαν από τους παίκτες τη νίκη στον Κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τη σωτηρία της ομάδας.
Μια άλλη αντιπροσωπεία των οργανωμένων βρέθηκε ταυτόχρονα σε ΠΑΕ και ΚΜΑ και ζήτησε από τους παράγοντες να βρεθούν άμεσα οι λύσεις σε όλα τα σημαντικά ζητήματα που τρέχουν και απαίτησαν την σωτηρία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Ενώ τόνισαν σε αυστηρό ύφος πως δεν θα ανεχθούν έναν τρίτο υποβιβασμό της ομάδας.
πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: