Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Λόρενς: «Απλώς έκανα την δουλειά μου»

Ο Λίαμ Λόρενς πήρε το βραβείο του MVP της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας αλλά ξεκαθάρισε ότι θεωρεί πως απλώς... έκανε την δουλειά για την οποία τον πήρε ο ΠΑΟΚ.

Λόρενς: «Απλώς έκανα την δουλειά μου»

Ο Ιρλανδός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, τόνισε στο περιθώριο της βράβευσής του ότι απλώς έκανε την δουλειά του μέσα στο γήπεδο… «Είμαι έκπληκτος από την ανταπόκριση του κοινού στην ψηφοφορία και πραγματικά τους είμαι ευγνώμων. Θεωρώ ότι έκανα τη δουλειά μου και βοήθησα όσο μπορούσα τους συμπαίκτες μου για να πάρουμε μια νίκη που χρειαζόμασταν τόσο πολύ», είπε αρχικά και συνέχισε αναφορικά με τη νίκη του «δικεφάλου» με σκορ 3-1.

«Δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι μετά από μερικά ανεπιτυχή αποτελέσματα, θα αφήναμε την ευκαιρία να ξαναφτάσουμε στις νίκες στην έδρα μας. Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά, αλλά ξυπνήσαμε άμεσα μετά το γκολ που δεχτήκαμε και σ’ αυτό βοήθησαν και οι …φωνές του προπονητή. Τέλος καλό, όλα καλά… Είναι μερικά παιχνίδια που σου βγαίνουν οι περισσότερες προσπάθειες κι αυτό για μένα προσωπικά ήταν ένα από αυτά. Είχα τρομερή διάθεση να παίξω, μετά την απουσία μου στον αγώνα εναντίον του Άρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: