Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Κατέθεσε πρόταση για Καβάνι η Ρεάλ;

Πρόταση για την απόκτηση του Έντινσον Καβάνι φέρεται να κατάθεσε η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης στη Νάπολι, αισιοδοξώντας πως τα χρήματα που προσφέρουν θα ικανοποιήσουν τους Ιταλούς.

Κατέθεσε πρόταση για Καβάνι η Ρεάλ;
Τα δημοσιεύματα των Ισπανικών εφημερίδων εξακολουθούν να τροφοδοτούν τις φήμες που θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να πιέζει για την απόκτηση του Έντινσον Καβάνι. Πριν λίγες μέρες είχε γίνει γνωστό πως ο πρόεδρος της «Βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, θα συναντούσε τον ομόλογό του της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, προκειμένου να διαπραγματευτούν τους όρους της παραχώρησης του Ουρουγουανού στην Ισπανική ομάδα.

Με νέα δημοσιεύματα οι εφημερίδες επανέρχονται στο θέμα, αποκαλύπτοντας πως η Ρεάλ πρόσφερε 56 εκατ. ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τον επιθετικό της Νάπολι. Ένα ποσό που απέχει από τη ρήτρα που έχουν θέσει οι «παρτενοπέι», αλλά που είναι εξαιρετικά δελεαστικό.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Καβάνι θα μετακομίσει στη Μαδρίτη το ερχόμενο καλοκαίρι, αρκεί η Νάπολι να βρει έναν αντικαταστάτη ικανό να καλύψει, εν μέρει, το κενό που θα αφήσει. Αν, μάλιστα, οι «παρτενοπέι» κατακτήσουν το πρωτάθλημα, τότε μοιάζει ακόμα πιο πιθανό να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή αυτή, αφού η διοίκηση της ομάδας θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει ένα μεγάλο ποσό για να φέρει τον επιθετικό που θα επιθυμήσει ο προπονητής της.

Εκτός του Καβάνι, ο πρόεδρος της Ρεάλ δείχνει αποφασισμένος να αποκτήσει τον Νταβίντ Σίλβα, αν παραχωρηθεί από τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς και τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει το «μήλον της Έριδος» για τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης το ερχόμενο καλοκαίρι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: