Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Κόντε: «Απίστευτη ατμόσφαιρα»

Το εγκώμιο των οπαδών της Σέλτικ έπλεξε ο τεχνικός της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε, που δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του.

Κόντε: «Απίστευτη ατμόσφαιρα»

«Σίγουρα ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Σαν παίκτης έχω παίξει στο Champions League πολλά χρόνια, αλλά δεν έχω δει μια τόσο παθιασμένη ατμόσφαιρα. Δεν μπορούσα καν να μιλήσω στους παίκτες μου, ήταν τόσο δυνατά. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια» τόνισε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού.

«Στο πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο να μένουμε πίσω, γ’ αυτό και έδωσα εντολές στους Βιδάλ και Μαρκίζιο να πιέζουν ψηλά και να κρατούν τους αντίπαλους αμυντικούς. Δουλέψαμε πολύ σε αυτό το κομμάτι. Αλλάξαμε κάποια πράγματα σε ό,τι αφορά την αμυντική τακτική μας, αφού η Σέλτικ είχα διαπιστώσει ότι έχει πετύχει το 40% των τερμάτων της από κόρνερ και στημένες φάσεις. Κάναμε γενικά καλή εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα, που μπορεί να μην συγκαταλέγεται στις κορυφαίες της Ευρώπης, αλλά νίκησε τη Μπαρτσελόνα και έφερε ισοπαλίες με Μπενφίκα και Σπαρτάκ Μόσχας» κατέληξε.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: