Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

«Άδικη η αποβολή του Ιμπραήμοβιτς»

Άδικη χαρακτήρισε την αποβολή του Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Βαλένθια, ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κάρλο Αντσελότι.

«Άδικη η αποβολή του Ιμπραήμοβιτς»
Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League, επικρατώντας 2-1 εκτός έδρας της Βαλένθια, αλλά ο Κάρλο Αντσελότι στάθηκε στην αποβολή του Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς στις καθυστερήσεις του αγώνα, αλλά και στο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του λίγα λεπτά νωρίτερα.

«Δεχθήκαμε ένα γκολ στο 90ο λεπτό και λίγο αργότερα ήρθε η αποβολή του Ιμπραήμοβιτς. Δεν νομίζω ότι έπρεπε να αποβληθεί, καθώς έκανε ένα κανονικό τάκλιν. Εξαιτίας αυτών είμαστε απογοητευμένοι, αφού κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Κανονικά θα έπρεπε να είμαστε ευτυχισμένοι, αλλά το τέλος δεν ήταν καλό για μας» τόνισε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Η Βαλένθια είναι μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι παίξαμε το πρώτο ημίχρονο και ακολουθεί το δεύτερο στην έδρα μας. Είμαστε σε πλεονεκτική θέση, αλλά πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: