Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ζιγκερίδης: «Ο ΠΑΟΚ γίνεται τώρα παντοδύναμος»

Το πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρης Ζιγκερίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την κίνηση του Σαββίδη να βάλει 15 εκ. ευρώ στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.


Για τα 15 εκ. ευρώ που έβαλε ο ΠΑΟΚ στην ΑΜΚ:

«Εγώ νομίζω ότι είναι ένα ιστορικό γεγονός για τον ΠΑΟΚ. Τέλος της μιζέριας και νέα εποχή για τον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι πλέον με τα χρήματα αυτά θα έχει τα καλύτερα οικονομικά στοιχειά απ όλες τις ΠΑΕ στην Ελλάδα. Με τα στοιχειά αυτά πλέον θα έχει πολύ σημαντική ρευστότητα και θα μπορεί να εξοφλήσει τα παλιά χρέη επί Γούμενου. Νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή κίνηση. Έχει τη δυνατότητα πλέον να κάνει συμφωνία με το Δημόσιο για τα χρέη».

Για το τι δείχνει η κίνηση αυτή του Σαββίδη:

«Από τη στιγμή που μπαίνουν τα χρήματα στην ΠΑΕ δεν υπάρχει δικαιολογία, βρίσκονται πλέον στο ενεργητικό της ΠΑΕ και για τον σκοπό που θα αποφασίσει η ΠΑΕ».

Για τον αν υπήρξε ξανά στο παρελθόν τέτοια ρευστότητα στην ΠΑΕ:

«Στις καλές εποχές του Μπατατούδη μπήκαν χρήματα αλλά υπήρξε κακιά διαχείριση και άφησε τον ΠΑΟΚ με χρέη. Τα μηνύματα του Σαββίδη είναι σταθερά και αυτό που είπε στις δηλώσεις του, ότι θα βάλει χρήματα, τα έβαλε με το παραπάνω. Κάνει προσεκτικά βήματα. Βλέπω ότι κάνει επαφές για να εξαλείψει τα πρόστιμα στο ελληνικό Δημόσιο. Εμείς θέλουμε την ΠΑΕ καθαρή και με αυτή την κίνηση πιστεύω ότι αλλάζει σελίδα ο ΠΑΟΚ.

Για την Ελλάδα της κρίσης είναι αστρονομικό το νούμερο. Σε μια ομάδα που δεν έχει εξασφαλισμένα τα έσοδά της όπως ο Ολυμπιακός από το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ δείχνει πλέον τεράστια δυναμική και έφτασε η ώρα να γεμίσει η Τούμπα ώστε να δώσουμε στους παίκτες να καταλάβουν ότι πρέπει να πετύχουν τους στόχους τους».

Για το αν τίθεται κίνδυνος να χαθούν αυτά τα χρήματα όπως είχε γίνει με τις προηγούμενες διοικήσεις:

«Πιστεύω ότι δείχνει μεγάλη σοβαρότητα, πάντα βέβαια πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι. Ο Σαββίδης δείχνει ότι είναι κυρίαρχος της ΠΑΕ. Εμείς θέλουμε να υπάρξει καλή διαχείριση, όχι όπως γινόταν στο παρελθόν που έμπαιναν και έβγαιναν τα λεφτά. Να επενδυθούν στην ΠΑΕ και να γίνει ισχυρός ο ΠΑΟΚ. Είμαι αισιόδοξος. Εμείς θα είμαστε δίπλα του και είναι μια ευκαιρία να σταθούμε όλοι δίπλα στην ομάδα».

Για το αν αλλάζουν τα ποσοστά του Σαββίδη μετά τοποθέτηση τόσων χρημάτων:

«Με αυτό το ποσοστό ξεπερνά τα 2/3. Μπορεί να περάσει ότι θέλει στα περισσότερα θέματα που αφορούν την ΠΑΕ. Έχει την απόλυτη πλειοψηφία για να περάσει ότι κρίνει καλό για τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να έχει ένα ποσοστό κοντά στο 80%. Κρατάω κάποιες επιφυλάξεις επειδή δεν έχω τα στοιχεία πάνω μου. Τα οφέλη από αυτήν την κίνηση θα είναι πολλαπλασιαστικά. Ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι είναι παντοδύναμος».


πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: