Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Λένον: «Δεν μας δόθηκε πέναλτι»

Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο προπονητής της Σέλτικ, Νιλ Λένον, μετά τη λήξη του αγώνα με τη Γιουβέντους.

Λένον: «Δεν μας δόθηκε πέναλτι»
Την απογοήτευση του από την έκβαση του αγώνα με τη Γιουβέντους, εξέφρασε ο προπονητής της Σέλτικ, Νιλ Λένον, ο οποίος είχε παράπονα και από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Αλμπέρτο Μαγιένκο. Μάλιστα, θεωρεί ότι στην ομάδα του κακώς δεν δόθηκε τουλάχιστον ένα πέναλτι.

«Νομίζω ότι το σκορ κολακεύει τη Γιουβέντους. Μέχρι το 70ο λεπτό και πριν δεχθούμε το δεύτερο γκολ, νομίζω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Πήραμε ένα ρίσκο με τη χρησιμοποίηση του Αμπρόουζ (σ.σ. είχε αγωνιστεί την Κυριακή στον τελικό του Κόπα Άφρικα με τη Νιγηρία) και ήταν ο αδύναμος κρίκος στο πρώτο γκολ που δεχθήκαμε. Παρ’ όλα αυτά, μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε και χάσαμε μερικές σημαντικές ευκαιρίες για να το πετύχουμε. Παίξαμε καλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά από κάποια κενά στην άμυνα, ήρθε το δεύτερο και το τρίτο γκολ. Πλέον, χρειαζόμαστε ένα θαύμα. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα του Champions League. Κάποιοι από τους νεαρούς παίκτες μου θα έμαθαν πολλά απόψε» ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Στη συνέχεια, ο Νιλ Λένον, εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία του Αλμπέρτο Μαγιένκο. «Θα ήθελα να ρωτήσω τον διαιτητή: είναι διαφορετικό το παιχνίδι στην Ισπανία ή στην Ιταλία; Κάθε φορά που ένας παίκτης μου μετακινούνταν ή προσπαθούσε να αποφύγει τον αντίπαλό του, γινόταν φάουλ. Αυτό συνέβαινε συνεχώς. Θα έπρεπε να μας δοθεί πέναλτι σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις» τόνισε χαρακτηριστικά.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: