Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ανανέωσε ο Κούρος!

Την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του Αλέξανδρου Κούρου μέχρι το 2016 ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ Πανιώνιος. «Θα κάνω τα πάντα να δικαιώσω τους πάντες στον Πανιώνιο», τόνισε ο παίκτης.

Ανανέωσε ο Κούρος
Στην Πλατεία θα παραμείνει ο Αλέξανδρος Κούρος!

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του 20χρονου αμυντικού μέχρι το 2016, θέλοντας να διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας ένα βασικό «γρανάζι». Τη φετινή σεζόν, ο στόπερ των «κυανέρυθρων» έχει 16 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Αλέξανδρου Κούρου. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Μετά τις υπογραφές, ο Αλέξανδρος Κούρος τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι πολύ χαρούμενος από αυτή την εξέλιξη. Ταυτόχρονα αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω, τόσο τους προπονητές μου για την εμπιστοσύνη τους, όσο και την διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Θα συνεχίσω την σκληρή δουλειά, προκειμένου και τους ανθρώπους της ομάδας να δικαιώσω για την απόφασή τους αυτή, αλλά και τον Πανιώνιο να βοηθήσω για να πετύχει τους στόχους που έχουμε θέσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: