Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Έχει προβλήματα αλλά δεν ανησυχεί!

Οι Τάτος, Παπαζαχαρίας και Διαμαντάκος στην προπόνηση της Τετάρτης του Άρη ακολούθησαν θεραπεία, όμως κανείς από τους τρεις δεν ανησυχεί με την κατάστασή του τον Γιάννη Μιχαλήτσο ενόψει Παναθηναϊκού.

Έχει προβλήματα αλλά δεν ανησυχεί
Τους Ανδρέα Τάτο, Γρηγόρη Παπαζαχαρία και Δημήτρη Διαμαντάκο να κάνουν θεραπεία είδε ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσος, στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (13/2).

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο πρώτοι εκτός από θεραπεία έκαναν και ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο τρίτος μόνο θεραπεία, αφού οι ενοχλήσεις που αισθανόταν στην μέση δεν τον άφησαν να ακολουθήσει το ειδικό πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι του ιατρικού επιτελείου της ομάδας.

Ωστόσο, ο Μιχαλήτσος δεν ανησυχεί για κανέναν από τους τρεις και όπως όλα δείχνουν θα τους συμπεριλάβει κανονικά στα πλάνα του για το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Τετάρτης ο έμπειρος τεχνικός είδε τους Μαργαρίτη, Αγγελούδη να βγάζουν χωρίς το προβλήματα το πρόγραμμα της ημέρας.

Παράλληλα, στις υπηρεσίες του τεχνικού του Άρη επανέρχεται ο Ρούμπεν Πουλίδο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Ωστόσο, εκείνος που θα απουσιάσει από το ματς με τους «πράσινους» θα είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας που αποβλήθηκε στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Πλατανιά.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: