Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

«Και του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα»

«Και του χρόνου με τον Απόλλωνα στη Σούπερ Λίγκα». Με αυτή την ευχή ολοκληρώθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γ.Σ Απόλλωνα Σμύρνης.

«Και του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα»
Παλαίμαχοι άσοι του Απόλλωνα Σμύρνης, φίλοι της ομάδας, αθλητές ήταν όλοι εκεί. Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς που έφυγε.

«Το καμάρι μας, η ομάδα του ποδοσφαίρου κέρδισε άξια την άνοδό της στη Football League και πιστεύω πως σύντομα θα είναι και στη Σούπερ Λίγκα», ήταν τα λόγια του γενικού γραμματέα του συλλόγου, Στέφανου Ιντζόγλου. Στη συνέχεια μοίρασε συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ των εφήβων που ανέβηκαν στην πρώτη κατηγορία, ενώ συνεχάρη και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Βελλή.

Η αρχική ομιλία του ολοκληρώθηκε με την… διαφορετικότητα του Απόλλωνα Σμύρνης. «Δεν είμαστε απλά μια ομάδα, είμαστε πολιτισμός», τόνισε σχετικά.

Ειδικά βραβεία δόθηκαν στην πρωταθλήτρια της ξιφασκίας και πέμπτη Ολυμπιονίκη του Λονδίνου, Βάσω Βουγιούκα, της οποίας ο κ. Ιντζόγλου έπλεξε το εγκώμιο, ενώ εξίσου βραβεύτηκαν, η ΠΑΕ, η ομάδα μπάσκετ των εφήβων.

Το πρώτο κομμάτι από την πίτα δόθηκε στην Βάσω Βουγιούκα.





πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: