Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Θετικός ο Παππάς, αλλά…!

Απόπειρα να μικρύνει το… καλάθι που πρέπει να κρατούν οι φίλοι της ΑΕΚ σχετικά με το ενδεχόμενο συστράτευσής του στο πλευρό του Δημήτρη Μελισσανίδη έκανε ο Πέτρος Παππάς.

Θετικός ο Παππάς, αλλά…
Η συνάντηση του Πέτρου Παππά με αντιπροσωπεία της ORIGINAL έβγαλε την ευχάριστη αν μη τι άλλο είδηση πως ο πρώην μεγαλομέτοχος δέχεται να συναντηθεί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ότι είναι διατεθειμένος να συζητήσει τις προοπτικές συνεργασίας για να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο της ΑΕΚ.

Λίγες ώρες μετά ωστόσο, μιλώντας στο περιβάλλον του, ο Παππάς προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους. Τόνιζε λοιπόν ότι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα του παρελθόντος και ότι λόγω αυτού δεν μπορεί να κάνει «σπουδαία πράγματα» για την ΑΕΚ.

Σημείωνε, από την άλλη, ότι δεν δεσμεύτηκε για ραντεβού με την πλευρά Μελισσανίδη, ωστόσο δεν θα είχε κανένα πρόβλημα αν εκείνος -ή οι οργανωμένοι- προγραμμάτιζαν μια τέτοια συνάντηση και με άλλους επιχειρηματίες να δώσει το «παρών».

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που βγαίνει προς τα έξω από το περιβάλλον του πρώην μεγαλομετόχου είναι πως δεν σκοπεύει να δρομολογήσει ο ίδιος εξελίξεις για να επιτευχθεί σύγκλιση με την πλευρά Μελισσανίδη.

Αφήνεται να εννοηθεί, δε, πως ακόμα και στην περίπτωση που θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι μαζί του, δεν θα μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά στον βαθμό που θα περιμένει εκείνος ή ενδεχομένως ο κόσμος της ΑΕΚ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: