Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

«Στον τελικό μια Γερμανική ομάδα»

Την πρόβλεψη πως μία Γερμανική ομάδα θα βρεθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε ο Όλιβερ Μπίρχοφ, υποστηρίζοντας πως το ποδόσφαιρο της πατρίδας του βελτιώνεται συνεχώς.

«Στον τελικό μια Γερμανική ομάδα»

«Είμαι βέβαιος πως μία ομάδα της Γερμανίας θα βρεθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ποδόσφαιρο της πατρίδας μου βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη και βελτίωση, οπότε οι πιθανότητες να δούμε μια Γερμανική ομάδα στον τελικό είναι πολλές», τόνισε ο Μπίρχοφ.

Ποια, όμως, θα μπορούσε να είναι αυτή η ομάδα; Ο Μπίρχοφ δεν είναι ξεκάθαρος. «Η Μπάγερν Μονάχου είναι μια ομάδα που δεν χρειάζεται παρουσίαση. Όλοι γνωρίζουν τις δυνατότητές της. Σίγουρα θα θέλει να επιστρέψει στον τελικό, μετά την ευκαιρία που έχασε τον περασμένο Μάιο. Αλλά και η Ντόρτμουντ απέδειξε πως είναι πολύ δυνατή ομάδα. Κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση σε έναν όμιλο όπου βρίσκονταν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι, ομάδες που δαπάνησαν πολλαπλάσια χρήματα από την ομάδα του Κλοπ. Αυτό σημαίνει πως έχει πολλές δυνατότητες», υπογράμμισε ο μάνατζερ της εθνικής Γερμανίας.

Ωστόσο, ο Μπίρχοφ δεν έδωσε συγκεκριμένα προγνωστικά για τη φάση των «16». Ο λόγος είναι απλός. «Συγκεκριμένα προγνωστικά δεν θέλω να δώσω. Σας είπα, οι Γερμανικές ομάδες έχουν πιθανότητες να φτάσουν μέχρι το τέλος, οπότε αυτόματα τις θεωρώ φαβορί σε αυτή τη φάση. Για τις άλλες ομάδες δεν πρόκειται να πω κάτι πιο συγκεκριμένο. Όλες έχουν τις πιθανότητές τους, από τη στιγμή που βρίσκονται εδώ», εξήγησε ο Όλιβερ Μπίρχοφ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: