Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ανακατέματα με… Ανάκογλου!

Πιθανότερο από ποτέ μοιάζει το Σάββατο το ντεμπούτο του Δημήτρη Ανάκογλου με την ΑΕΚ. Στο… ανακάτεμα της τράπουλας που ήδη άρχισε ο Λίνεν, ο νεαρός μοιάζει φαβορί για ν’ αντικαταστήσει τον Κορδέρο.

Ανακατέματα με… Ανάκογλου

Και πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό, αφού απουσίαζαν όσοι αγωνίστηκαν με την Κέρκυρα (προκειμένου να αποφορτιστούν).

Στο δίτερμα που έγινε ωστόσο με τους υπόλοιπους (και στο οποίο συμμετείχε ο Χρήστος Αρκούδας, αλλά και ο Δημήτρης Αναστασόπουλος) υπήρξε η πρώτη επιβεβαίωση της σκέψης του Γερμανού να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τον Ανάκογλου

Κι αυτό διότι στη μια ομάδα ο νεοαποκτηθείς μέσος αγωνίστηκε ως αριστερός εσωτερικός χαφ στον ρόμβο -θέση όπου ζητείται αντικαταστάτης λόγω της απουσίας του τιμωρημένου Κορδέρο.

Δεδομένων λοιπόν και των απουσιών του τραυματία Ρίκκα και του τιμωρημένου Κατίδη (που θα μπορούσε ν’ αγωνιστεί εκεί) ο Ανάκογλου μοιάζει πιθανότερο από ποτέ να κάνει ντεμπούτο το Σάββατο με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Σε κάθε περίπτωση, περισσότερο ασφαλή συμπεράσματα για τις προθέσεις του Έβαλντ Λίνεν θα φανούν από την Τετάρτη κι έπειτα, όταν θα επιστρέψουν στις προπονήσεις όλοι οι «κιτρινόμαυροι» και η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα αρχίσει σε φουλ ρυθμούς.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: